Masa Untuk Kembali Bekerja ^_-



Huargghhhh **Menguap** Alahaii...hari isnin lah uols. Lemaunyaaaaa rasaaaaaa..huhu :P Rasa cam tak puas je berehat taw. Now, kembali ngadap paperworks dan accounts ^_- Buat kerja kena iklhas, baru tak terasa sgt keletihan...betul tak? Hehehe

...oh ye, hari ni zie nk sambung story time event The Street Bazaar with Le Shasta Femelle (Female Kuching Blogger). Lama nak tak bersambung-sambung. Buat rugi je camwhoring seakan...

If tak di ceritakan kat dlm blog...hehehe :D So....next entry ek :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

Riena Haiqal said...

Selamat pagi Zie... :) memang rasa lemah sangat2 bila hari Isnin ni.. rasa nak tidur lagi la..

cik chinta said...

sgt la lemau oke. dgn laki xde kat sisi, huhu..lemau berlipat kali ganda..sobss

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

selamat..selamat!! happy monday zie :)

Eah, sofia ade dgr org kata kan, time pregnant nih kalau malas2, effect kat anak taw... :P

baik rajin2...hehehe :P

regards,
Unsmiley

Saya Disini said...

selmt bkerja

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Monink! Ym dah start keje sunday, biasalah kat Tgnu nieh, hehe. Btul la, if 1st day in the week kan, alahaiii lemau nooo kan?hehhe

Misz Mieza said...

Hoyeah! Dah baca dah entri PART II bazar tu.. Sangat happening.. =)