Mengular Sambil Makan Cupcake...Hikss





Semalam the new girl (named Felice Chan), ordered cuppies taw. Utk weols makan². Ada 12 pieces ke semuanya and it cost RM40...whoaaa! mahai ah...hehe. Tp utk org yg mampi cam Felice, no hal lah kan...hehehe :)






Hehe...yg kecik tu Felice Chan taw. Happy je dia tgk weols ambik sorg satu cuppies tu :)








Haaa..inilah dia Felice. Dak kaya yg tidak sombong. Jenis yg happy-go-lucky type of person. sentiasa senyum n ketawa² allll the time. Sbb tu w/pun dah berusia 38 tahun, tp seriously....nampak still muda belia taw.

...cam anak dara berusia late 20's bagi zie :D






W/pun zie ni jenis yg kuat makan sejak azali...since makanan org yg sponsor, harus kooo aku sopan ambik SATU je...hehehe.





Zie ambil red velvet cupcake. 1st time makan cupcake red velvet. Its yummy! tapi size dia kecikkkkkkk je arrr. Kalau zie nak kan, leh ngapp one go je the whole cupcake tu...teeeheee +__+










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
AMY AMEERA MAKE-UP
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

13 comments:

Riena Haiqal said...

wah sedapnya cupcakes tu... cantiknya Felice ni.. macam tak percaya umur dia dah 38 tahun.. betul, nampak macam baru jer 20++ macam tu... awet muda dengan senyuman yer.. (^_^)
Zie pulak dah kembang etaman dah.. hehehehehe.. jangan marah Zie..

My Life's Journey said...

wahhhh 2 2 sama cantik ..piwettt ..bestnya dapat kawan yang baik walaupun kaya (^_^) ...

betul kata ktk yunk ..rupanya still nampak muda (^_^). Suka tga ktk dear ..mkin berseri2 jak ..yay yay c lmk gik baby keluar ..mesti gebu mcm ktk yunk!!!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Sedapnyer!Tapi, kalau YM..yang manis gini, sebiji jela leh telan, YM tak suka manis sgt...huhu

Cik mama said...

sedeppnya cupcake... ^_^

Saya Disini said...

sedpnyer

SyUhAdA said...

aah la..felice tu nmpak mcm muda je lg..tak sngka dah 38..nak kena snyum slalu nie..

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer..amy xberap suka kek..makan sesudu pun dh kita ok dah..hehee

M@M@ SH@RIDZ said...

mahal cupcake tu yer... tp berbaloi kalau sedap

http://memoriessharidz.blogspot.com

ArELeEz said...

awet mudalah felice chan tuh. ape rasianye, ek?

Herma Julianny said...

hah??
38 thn??
Cam x caya jak...
eh, kak,
mun kmk,
x cukup sigek ya...
haha~~

Ardini Humaira said...

bestnye cupcakes! aku lama tak makan taw.. tatau nak tempah kat mana. sobsss

zh-ena said...

si red velvet mmg sedap

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

sofia kurang sikit untuk mkn cupcakes nih...tapi suke tgk design die yg comel2 :)

regards,
Unsmiley