The New Girl ^_-



Mornig uols :) Masuk kerja sudah the new girl yg zie talking about last week. So tadi boss gtaw zie, mulai hari ni...zie have to teach her kerja² tentang invoice dan quotation. Sebab nanti dia akan start bantu zie utk buat paperwork tu.

...yayyyy! Ada org tolong...hehe :P Baru je lepas brief kat dia ttg kerja² tu :) Friendly lah perempuan baru ni. suka zie bekerja dgn dia...hehehe :D




P/s:
Today zie half day ek uols.
Ada pregnancy check-up petang
karang. So there will be no
updates for today :(








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Salmi Khairil said...

ader lah kawan baru zie nanti..ringan skit kerja kan

cik chinta said...

jeles..da ada pa dia

Riena Haiqal said...

ringan sikit la keja ZIe nanti kan.. :) Alhamdulillah dah ada pembantu Zie.. :)

ucupiza said...

Wah sis da ada membe bru la..2 ye yg gnti sis nanti

Herma Julianny said...

boleh la ilek2.. hehe..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ohh kalau sofia, bila ada staf yang akan bersalin tak lama lagi, mmg la nk kena handover sikti2 smbil ajar2..supaya senang nanti ape2 urgent case die blh terus handle..

regards,
unsmiley

Ardini Humaira said...

bestnye ko dah ada assistant. aku ni lak semalam siap kena emergency balik awal kes tak tahan kat tmpt kerja. :'(

Uchi kay-f @hmad said...

wah ade PA tuk pn.zie ker ..hihihi..well hrp dpt membantu nnti..