OMG! That New Girl Is Soooooooooo RICH




Ingat lg kan, aritu zie ada mention ttg the new girl yg helping zie buat my paperwork and will replacing zie utk temporary during my maternity leave nnti? If tak ingat, uols boleh baca entry -- INI :)

...She's sooo friendly, beautiful and suprise suprise... sooo kaya gak taw. Rasanya lagi kaya dari my bos rasany kot...hehe :P Nak tahu keta apa dia drive???











Nih dia her ride... BMW X5 kooo uols. Seriously, terkejut weols tgk dia driving this car. Boss lg tak drive BMW. So weols pun dok tertanya² ler kenapa dia kerja. Rupa²nya ada reason kenapa dia kerja :) Coz dia ada kongsi kisah peribadi dia dgn zie. Pity dia...

...long distance marriage mmg not healthy, kan :( Mintak selisih malaikat 44 arr those thing happened in my marriage...aminnn aminnn. Pape pun, dia jenis org kaya yg TAK SOMBONG dan sgttt sgttt friendly.

Suka zie dgn org kaya berperangai gnie taw :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Riena Haiqal said...

wow, keta kusss semangat.. kaya rupanya yer.. semoga dijauhkan la kan.. AMin

zh-ena said...

org yg tak kaya yg kdg2 perasan bgskan..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiks....kayonyer Zie...biar betul. tapi, yelah kan, mmg salute btul org yg kaya tapi tak sombong.:)

steffany daph said...

hye, baru follow..

mcm tu la baguss. kaya, tapi tak sombong (:

Misz Mieza said...

Susah nak cari orang kaya yang low profile cani.. Hope she'll keep the good side of her.. Orang kaya yang friendly & tak sombong or suka menunjuk2.. =)

Herma Julianny said...

wow...
salute ngannya..
dh kawen duhal ek?
cam muda jak gmbrnya hr ya..=))

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Zie, setiap org ade dugaan dan bahagian masing2 kan..member zie tuh kaya tp dugaan die bahagian lain kan..

Mmg long distance xelok pn..selain dr apa yg berlaku pd sofia, sofia pnh lihat member2 office yg stress bjauhan dgn family..yg lelaki plk mcm lupa bini...hishh yg tuh sofia hangin betul jns laki cmtu..

Insya-Allah zie, bykkan doa minta perlindungan pd Allah..semoga keluarga zie dilindungi dr anasir2 yg tak elok..hanya Allah yg mampu melindungi kita kan.. :) dont worry yer :)

regards,
Unsmiley