Oppsss!!! Terkoyak Customer's Service Order...Aduhhhh!



Aiyoyoyoyo...camne entah zie tetiba bingai, terkoyak kertas kerja yg ini entah :( Actually zie tgh prepare invoice utk di submit. Nak di jadikan citer, zie wrongly print the invoice. So zie koyak ler invoice tu.

...last-last baru perasan invoice yg salah buat zie dah compile dgn service order yg customer bagi. Aduhhh....panik sekejap :(






Nasib baik zie ada akal...hehe. Zie susunkan balik ala-ala main photo puzzle **hehe** lepas tu salotape dia cam dlm gambar tu. Then...zie photocopy :) Nasib baik ianya bukan original service order taw. Kalau tidak...nangis aku! HAHA :P

Actually if nk suroh customer fax balik service order tu, boleh memang boleh. Tp ianya akan ambil masa coz person yg in charge tu selalu bz. If mintak fax skrg, esok lusa tulat baru dia fax...

...tu yg mls nk suroh dia fax lg since zie urgently nk submit invoice tu. So moral dari kejadian ni ---- JGN BLOG SAMBIL BUAT KERJA....lalalala ^_^ dushhh dushhh










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

ArELeEz said...

kes kantoi m'beri kesedaran la nie, ek? he3..

cik chinta said...

ihihi..nasib baik otak bertindak cepat kn? anak mesti bijak ni tau..

Misz Mieza said...

Kekekekeke.. Nasib baik pintar! ;)

Riena Haiqal said...

tu diaaaa. buat keja sambil buka blog ini lah jadinya. nasib baik bukan original..

Phat said...

haha sila hati2 lepas ni hokey

NurFarizan.com said...

hati-hati Puan zie .. ngeee

nur anis said...

huhu..nasib baik bukan original copy...

Pink Lavender said...

udah cacat invois tuhh...huhuhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mmg kalau kita tgh keje sumtimes boleh tersilap cmtu.Ym pun pernah jadi gitu gak, ekekkee.Seb baik bijak...:)

Rann said...

hoho .. ibu pintar, anak bijak nnt. :)

neway, sejuk nangga upa ktk time pregnant aiee .. ada seri aaa. :) sukerrr!

Myra Jay said...

Penah gak buat cara Zie ni bila tersilap :D

~♥dieyba_baby♥~ said...

nasib baik akak nie bijak..

hhhihihi good akak :)

Herma Julianny said...

Haha..
nang kreatif!
kelak beli puzzle bnyk2 utk baby..=p

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehehehehe..tuh namanye kreatif dalam menyelesaikan masalah...haha


regards,
Unsmiley

zh-ena said...

akal panjang :D