Part 1 :: Gambar² Di Street Bazaar -- Le Shasta Femelle




**All photo credited to --- Chu Majorflava**





Minggu lepas sebelum weekend, kan zie ada ngiyau² kat dlm blog ttg -- The Street Bazaar with Le Shasta Femelle (Female Kuching Blogger) anjuran Host Projeck. Alhamdulillah...dpt gak zie join this Street Bazaar event w/pun hanya sekejap je...hehe

...ye la, selalunya kan setiap kali Le Shasta Femelle buat event...kompom asyik left behind je. "Pembawaan budak" kooo uols, tu yg tak dpt nk aktif sgt. Husband asyik soh dok umah, rehat :D







Tadaa! tu dia zie. Mmg happening lah event jual² kat booth Le Shasta Femelle ni. Psstt...zie berbaju kurung tu sbb baru balik dari kenduri kahwin kazen husband zie. Mls nk ulang alik...gi je kat Street Bazaar dgn berbaju²kurung :P

...sesekali jd perempuan melayu terakhir, apa salahnya kan. HEHE






Hehehe...ni dorg tgh gediks tunjuk my perut. KEHKEHKEH. My baby bum dorg jadikan prop utk bergambar...hahaha. Kreatif² :P






Me and Efa (Click nama utk view her blog). Weols kenal each other dah lama giler dh taw uols. Tp baru sekarang weols jumpa each other face to face...hehe. Mcm cino koooo muka budak ni. soooo cute dan giler²...hehehe

...suke dgn attitude dia taw :)






Wawa (She used to be my Maid of Honor dulu taw), me dan Eva Romina. Heart giler taw zie dgn gambar weols bertiga ni. Cam happy-go-lucky je...hehehe.

terus zie jadikan wallpaper kat pc opis...hikss :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Myra Jay said...

Kiut... Mmg nampak sangat happening ;)

Nor Nadiah said...

syoknyer...best larh sis dapat jumpa ramai kawan..:)

My Life's Journey said...

Best2!!! seronok bila buat perjumpaan mcm tok kan yunk (^_^)

e F a said...

ya lah ooo baruk first time jumpa nak. hehehe. :) just sikda kesempatan jak. lak kita kenal2 gik ooo.

Riena Haiqal said...

alahai.. comelnya Zie dengan bumbum tu.. heheheheheh, nampak sangat berisi la.. ehehehhe
meriah betul la suasana tu.. :)
dah tengok video dari Eva memang gempak habis..

eVa said...

rindu aie moment tok.. tang asa sekejap jak.. ktk dtg pun kejap alu.. xpat huha huha hahahah!.. oke letak jak bedio k.. hehe

Misz Mieza said...

Untung ar blogger Kuching.. Kalau tak mesti MM dah join nih.. Hewhew!~~

WaWa said...

Hahahahaha. Kamek agiklah antap pake baju kurung sia. Xda gambar kita masa pengilan ya ka? Hehehe.

Zie Madini said...

WAWA
-- wa, for sure punya ada. cuma mek melompat aturan story. hahaha.esok mek blog out kali :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Syokknyee boleh berjumpa ramai2 camni..booth comel..org2 nya pun comel2..pendek kata segalanya la comel.. :)

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

Zie :: apsal tak update pagi ni? bz ker? Sihat tak hari ini?

Zie Madini said...

RIENA
-- a'ah dear. busy :( kurang sihat pun iyer gak.hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

happeningnyerr..kalau leh join kan best!:)

ahmad endo said...

waseh...eva ya raget...hahaha