Part 2 --- The Street Bazaar with Le Shasta Femelle (Female Kuching Bloggers)


**Sambungan dari --- Part 1**



If nk tgk Part 1 entry ttg event The Street Bazaar ni, uols click je link kat atas tu ek :) BTW, awal nk gtaw ea...entry kali ni di penuhi dgn gambar :) So enjoice!





Artis sedang sign autograph! Ceaaa...artis hotak mung. HAHA :P





Hehe....sampai-sampai je terus kena suroh sign kat gambar sendiri. Rasa cam artis je bersign-sign bagai nih. HAHA :P Oh ye, Zie dtg serentak dgn Wawa.




Ini lah dia pengasas group Le Shasta Femelle (Female Kuching Bloggers). Tidak lain tidak bukan, my future sister-in-law, Chu Majorflava :) She's so stylish, kan? Love her style :)






Haippp!!! Si Wawa nyibuk ler plak nk interframe org bergambo...dushhh dushhh kau, dik! Hehe...but then so cute dia buka muka gitu...hihi






Zie with blogger, Efa. Perempuan yg sooo happening :D





Zie with gorgeous blogger, Schichi :) Dia ni adik kepada photographer yg bertanggungjawap ambik gambar pertunangan zie dulu taw, FYI ler ea...hehe






Hehe...suka tgk kulit Wawa taw uols. Sgtttt sgttt licin. Mcm kulit org jepun. Mentang-mentang ler fasih bercakap jepun, kulit pun jd ala-ala jepun gak woi...hehehe.

seriously, sgt envy her skin. Langsung takde open pores zie tgk.





Zie with beautiful Heliza-look-alike..hehe, blogger Aishah :) Guys! jgn nk ngorat ek. Bini org ni. Hot mama...hehe






Jgn tak tahu...booth weols kena interview kooooo. Siap ambik vidoe lg dorg tu. Jgn JELES! Hehehehe. Since Wawa seorg lecturer, so dia sgt petah berkata-kata. So suroh dia je la yg handle the interview ni.

...english dia pun super power. Well, lecturer maaa...hehehe






Ini je yg zie rembat time event tu. Nak rembat bebanyak...tak leh ler plak. Kang nanti bising plak laki aku karang...hehehe. Kena save money utk my anak maaa :P BTW, brooch ni kan...terus jd my favourite brooch taw.

...zie skrg ni suka brooch yg design gnie. Tak berpermata. Boleh pakai lama :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Riena Haiqal said...

semua nampak cantik2.. hehehehe. rasa enjoy pula tengok gambar ni semua tau.. rasa macam saya pun ada kat sana.. hehehehhe.. :)
cantiknya brooch tu Zie..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...gempak gitu.Best2.Brooch tu mmg lawala Zie...berkenan Mak...hehehe

My Life's Journey said...

wahhhh seronoknya bila ertemu mcm tok kanyunk ..kmk tumpang gembira sekali tga gambar2 tok n kegembiraan ktkorang ..piwettttttttttt!!!

kacak keronsang ya (^_^)

Misz Mieza said...

Waaa! Happeningnya!!! Jellessss makkkk nyahhh.. Hikhik!

Brooch tu serius lawa! Like sangat.. Mintak satu! Kekekekekeke..;p

cik chinta said...

sm juga ske pki konsang xde batu. ble pki lm. cute, da npk peyut. comeii..doakan kite cepat2 dpt baby jugak tau, nak sangat

ucupiza said...

Sis pnjm brooch.

ucupiza said...

Sis pnjm brooch.

blog-tips-kurus said...

gambar tak keluar le dear... :(

*kindly buzz me at bonafide9988@yahoo.com

urgent tau! tq. :-)

WaWa said...

Kak zieeee, pores mek besa ok. Sila jangan tertipu dengan kuasa mekap, hehehehe. Kitak mpun muka gik la flawless. Eeeeeeeeeeeee. Geram. Hahahaha.

Gambar kamek mencapap yanang paling best. Hahahaha. :p

Ardini Humaira said...

dah nampak sikit bam2 kat pp ko :D

Nini Mohd said...

sama la brooch tu ngan kite punyer. haritu pegi borong brooch utk diri sendiri, untuk kakak & untuk suami pakai masa wedding, brooch macam tu sy beli 2.
best jugak pkai sebab xde batu2, tahan lama la.