Sampai Sudah Baju Yg Di Beli Di Lasdies Fashion Blogshop :)



Last week, zie kan ada tayang mini dress yg polka dot printed yg zie purchased kat Ladies Fashion blogshop. If tak ingat, uols boleh refer kat entry --- INI :) Pada hari Jumaat kalau tak silap zie, sampai sudah :)

...sehari je nk tunggu dress ni sampai. Suka taw dgn seller yg bg service laju cam gnie ^_- Thumbs up, Kate Low! hehe







So tadaaa! inilah dia my polka dot printed mini dress. lawa taw. Sebijik cam dlm gambar dia punya bentuk and warna ^_^ The next day after that...pakai teros buat gi fetch husband kat terminal bus! Hahaha :P

...tapi tak berkesempatan nk take gambar ler plak :P





Pssttt....dapat dress FREE weh! Yayyyy! sokka! sokka! Jgn jeles kooo uolss...hehe. A Maxi dress also in polka dot printed :) Maxi Dress ni cost RM30 and its complete with belt and i get it for FREE! aww...so nice of u, kate :) Hehe

...maxi dress ni pun, zie dh pakai dh. Tapi pun sama gak tak sempat nk snap full picture wearing it :( lain kali ek zie tayang ^_^









Pape pun, Jom
Shopping di Ladies Fashion
Blogshop. Murah² dress yg dia
jual :)











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Riena Haiqal said...

aa,sangat2 lawa la Zie.. jelesnya saya.. nak juga la.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...siap dpt free gift, bestnyaaaa...:)

mrs kayrul said...

untungnya zie..jap nak terjah gak kat situ

jgn lupa post picture dengan baju baru nie taw

Saya Disini said...

bestnye..cntik

Aleeya (Yaya) said...

canteknya dot2 polka dot...zie pakai msti lagi menyerlah...=)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

comelnya.. murah plak tu... nk terjah blog tersebut

SyUhAdA said...

nnti amik gmbr tau kak zie..