Sediakan Gaji utk Staff... Paperworks yang PALING Syorga :P



Pssttt...psstttt, skrg tengah dok gagah prepare pay slip utk pekerja :) Yayyy! its pay day today...hoyayyy hooo yayyy :D Apa yg bestnya ttg sykt zie bekerja ni...pay day nyer period....dorg pun ikut government.

..apa² pun ikut government. Best seyyy...hehe.









Ehemm...inilah paperwork yg palinggg syorga zie buat taw. Gaji gaji...duit duit. leh shopping! hehehe. So weekend ni...nak shopping barangan baby. Tak sabo seyyy...hehe








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

11 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe, betul la zie... time kena prepare gaji memang best, semangat je nak keje

rafflesia said...

BESTNYE kak zie.. :) nak sikit..hihihi

msredcheesecake said...

PAS NI SEMUA PAKAT SENYUM JE...HHEE...

SALAM RAMADHAN...

Zura said...

akak dh prepare slip tp gaji masuk betul2 hujung bulan..:(

Riko Yudiansyah said...

wadoooohhhh,,
saya dari indonesia dan saya kurang mengerti bahasanya..
dari tetangga sebelah ya mbak ??

Riena Haiqal said...

bestnya.... semua ikut gov yer.. kami ni juga yang makan hati sebab tetap gak hujung bulan dapat gaji.. sobsob

nur anis said...

bestnya gaji...saya next week..huuu..

Susan Lolo Bua said...

kk Zie kita mintak seringgit jerr :)

salam Ramadhan.

~AmyLiana86~ said...

sama la kita..dapat gaji jgk arini..hehehe

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dah gaji, macam Myra kena tunggu ujung bln la, tp seb baik hubby Gomen, dapat gak merasa ;D

Zarena Heeney said...

esok ena baru dpt gaji huhuhuhu