Sekarang Mengidam Beef Noodle Ler Pulak :(





Haaa...yummy tak??? Looks yummy kan? Its been ages koooo zie tak makan beef noodle di Madam Tang ni. Tetiba tadi teringat ler plak dgn beef noodle ni time chit chat ttg food dgn Mdm. Felice (the new girl)

...terus rasa gediks kooo nk ngidam² bagai.





Nasib baik husband balik weekend ni. Boleh ajak husband gi makan beef noodle weekend ni karang. YAYYYY! Cancel je la plan nk makan Mee Belacan lg...hehehe. Nak makan beef noodle dh skrg ^_- winkss


Pssttt...pic zie tgh mkn tu, picture time still muda belia. Time still single mingle. Time zaman still lom kenal erti pakai shawl² bagai...hehehe. Rindu ler plak nk bertudung bawal ^_^ NGeee....








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Saya Disini said...

sedpnye

Riena Haiqal said...

wow nampak sedap.. nasib baik tak pandai nak makan daging2ni.. masa pregnant jer saya minat gila makan daging, ayam tak nak pula.. huhuu..
anak la tu yang mengidam.. hehehehe.. sampai sekarng anak saya alergic makan ayam..
comelnya Zie pakai tudung bawal.. sekarang sya tak pakai lagi shawl2 ni, saya pakai bawal jer.. bisnes pun tudung bawal juga.. :)

Misz Mieza said...

Beef noodles? Tak pernah makan gak lagi nih.. Sedap jer nampak tu.. Gulpp!

Herma Julianny said...

comel jak muka.
hihihi..
ms mk jd ibu tok,
bertambah2 comelnya..=p

Ardini Humaira said...

aku lak ngidam spageti kat kenny rogers :'(

nanakimie said...

hee,nana pakai tdg bawal je dr dulu sis,xpandai nak bershawl bagai...tapi mana tau kan kot kawen nati nak melaram shawl pulak mcm sis,hee:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

*Gulp* mmg nmpk sedap beef noodle tuh..hehe..

haha..sofia dh lm bhenti zmn pakai tudg bawal ni..last time study..tuh pn tahun2 akhir dh jinak2 ngn tudung sarung..smpai skg kekal tudg sarung..nmpk kan kemalasan utk gosok tudung..hehe

regards,
Unsmiley