[[Special Advertisement]] OneBabyCentre... Jom Shopping Pakaian Baby!





Sebelum korang shopping..nak bagitau kepada followers atau reader dr blog zie, AKAN DAPAT DISKAUN 10% utk setiap pembelian sebelum 30 Julai 2012. Cuma MENTION korang ni sume reader/follower zie ea ^_-

So kalo berminat, boleh tengok kat blog -- INI :) ..ade baju baby boy dan girl. Minggu depan ade new arrival lagi...so, Kalau nak jadi orang pertama yang tau, boleh follow blog --- OneBabyCentre :)

Kalau korang rajin online FB..boleh LIKE je fanpage OneBabyCentre(Click to view)

...antara barangan baby yg ade dalam ni....















Sekarang ade promosi free postage untuk pembelian melebihi RM100 taw ^_- Promosi ini KHAS untuk pembeli dari semenanjung, sabah dan sarawak jugak :) Valid sehingga 31 Julai tau +__+

...digalakkan korang baca terma dan syarat dlu sebelum membeli, supaya takde salah faham. Klik --- SINI baca utk terma dan syarat :) Pape pun...









JOM SHOPPING di
OneBabyCentre. Dpt 10% diskaun
if uols mention uols adalah
follower/reader Zie ^_-








Seller Details :
1) Website : OneBabyCentre (Click to view)
2) Facebook Page: OneBabyCentre Fanpage
3) Email: onebabycentre@gmail.com






Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin dan personally given by OneBabyCentre



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & Conditions utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.







** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

3 comments:

Riena Haiqal said...

comelnya baju baby tu... :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

baju baby tue....comel!:)10% discount, not bad, :)

Ardini Humaira said...

aku beli anakku yunk :D