[[Special Advertisement]] Tentang Dieya Collection




Assalamualaikum :)
JUM TERJAH **tetiba je
kenapa???mengapa???ade ape??perlu ke??? WAJIB ^__^

1) ade pendrive cute giler 2 in 1 (boleh buat rantai & pendrive) unik kans? :)






2) ade.... TUNGKU MODEN aka BANTAL PANAS ! ape 2??
kalau zaman dahulu kala orang lepas bersalin pakai batu then panaskan?kan?kan? panaskan lama2 gituu.

tungku moden ni uolss xperlu tunggu lama2 just ambil masa beberapa minit dah boleh guna.cuma charge sahaja. SIMPLE kan? :) banyak lagi advantagesnyaa especially tengah senggugut.memang best pakai !

bukan sebarang bantal i tell u! terjah sana ! Di samping itu,dia juga merawat penyakit !






3)ade...jam couple serendah RM** !! SEPASANG yeeee bukan 1je tapi SEPASANG.haaaa. ade pelbagai jenis jam untuk cowok mahupun cewek. untuk couple watch pun hado n mmg cantikk ! antaranyaaa?? 1 je i tunjuk, nk banyak lagi? JUM TERJAH! :)






4)ade...beg yang sangatttttt GOJESZZzzzz !antaranya...wanna koreanss look?? :)





5)ade...agen topup! DAFTAR SERENDAH RM10 ??? okeee! TAK TIPUU !





6)ade...ADE AKU KESAH?? haruslahh kesahh. TERJAH SANA SEKARANG JUGAK! ade pelbagai jenis PURSE,BAJU RAYA,JAM TANGAN,GELANG,TUDUNG, dannnnnnnn BANYAKK LAGI !! @__@







Seller Details :
1) Website : Dieya Collection (Click to view)
2) Facebook Page: Dieya Collection Fanpage
3) Email: secret_online23@yahoo.com






Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Dieya Collection



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.







** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

4 comments:

Riena Haiqal said...

cantik nya pendrive.. dah la saya ni suka kumpul pendrive....

Dayz J said...

sy ada pendrive macam tu, kawan bagi. tapi memang cantik kan.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Tungku Moden tuh sesuai utk Zie lepas bersalin nanti, dear...:)

zh-ena said...

handbeg tu cantik