Status Glitterati Di Lucutkan Lagi :(



Uuwaaaa! tetiba hari ini Glitterati status di Nuffnang's account zie bertukar ke Ordinary member :( Uwaaaa! dahlah hampir setahun tak bagi zie Buffered Earning, now my Glitterati status plak di lucutkan padahal takde pun zie serve iklan pesaing dia such as youthsays, says etc :(

...sobsobsob. Dah bagi dah ticket kat nuffnang regarding this matter. Spt biasa, dorg always say ianya automatic if sense ada pape problem. so terpaksa ler tunggu status Glitterati kembali.

Coz tanpa status Glitterati tu, zie tak dpt nk PING blog entries kat Innit ar. Camno nk promote blog kalau camtu??? haishhhh....












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

18 comments:

dayteen lea said...

nak tanye la kan.
haha
penting ke status GLITTERATI ni sebab i tgk i nye dpt status tu.haha
sori la
newbie. baru 23 hari berbloging

mohon pencerahan

~AmyLiana86~ said...

amy pernah jd tp kejap je tu zie..nati dia bg balik status kita..heeh

nur anis said...

mintak-mintak, cepat lah dia tukar balik ye...

✿ pink velvet ✿ said...

semoga cepat dpt status tu balik :)

cik yuyu said...

mcm mane boleh jd mcm tu ek??

izyantyPersonalTaste said...

sy lgsung tak boleh login...dah sebulan, nak antar tiket pun xleh...lagi teruk camna nie..minta pasword baru pun tak leh login.

zh-ena said...

harap cpot bertukar smula

mama maman aka yana said...

tak faham sgt psl benda2 tuh hehe

Nizam Ijam said...

ada pasang iklan lain kot? hu2

nadiafarahida said...

dont worry babe! :)
xde glitterati bagai pon blog ko tetap ramaiiiiiii yang baca. bestttt. sebab ko comey. hehe :))

Uchi kay-f @hmad said...

dah delete nuff tu ...

nadia said...

no worriessss babe! :)
rezeki anak nanti tang lain insyaallah lagi banyak melimpah ruah! :))

Riena Haiqal said...

macamana boleh jadi macam tu?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Almost a year tak dpt BE?Biar betul Zie???ermm...pelik. YM setakat nih alhamdulilah, kerap juga Nuff bg BE, rezeki Yayan, syukur alhamdulillah.
YM penah lost gak status Gliteratti tu sekali, tapi tu pn sbb YM geram ngan Nuffnang, so YM tkr Advertlets.Skli tgk, ramai yg bising psl advert lmbt bayar, tukar balik kat Nuffnang.Masa tu YM hang dua2 iklan, Nuffnang & advertlets, but still dpt BE drpd Nuffnang, huhu.Tu yg tros balik ngan Nuffnang tuh, huhu.Status YM pun rasanya dalam beberap hari je dah bertukar Gliteratti balik..Dun worry Zie, nanti ok la tu yer.:)

black_mel said...

dah lama x bukak nuffnang sbb x aktif..nasib baik tadi bukak still ada glitary...;)

Misz Mieza said...

MM pun pernah gak kena camtu.. Tapi sekejap jer.. 2,3 ari pastu dah tukar ke Glitterati balik.. No worries..

eVa said...

ow tedah lok .. p mek xpaham juak benda gya bh.. mcm rya ktk pdh mungkin sbb kta ada domain dikpun so susah cdak nuffnang merik duit k kta.. huhu mena kah? xtauk gilak hal tok snanrnya.. hehe

Ardini Humaira said...

aku pun sama tade BE :'(