Tahu Sudah Camne Nak Baca Info Kat Gambar Baby Scan ^_^



Regarding dgn gambar scan baby zie ni kan...ada tak tgk yg tulis² kat bawah tu. Honestly, selama ni zie TAK RETI nak baca. Hanya reti baca part E.D.D (expected due date) tu je yg zie reti baca. The rest of it...sumpah, zie blur.

...but now, Tahu sudah koooo mak nokssss **Sambil buat muka berlagak and angkat² kening**




**Click photo to view her blog**



Million thanks to -- Being Mrs Azlan :) Dia the one yg ajar zie camne nk baca info² yg terdapat dlm my baby scan's photo tu. Hehehehe. Sumpah...mmg teruja zie taw...hehe. ye lah...dulu tgk benda alah tu ala² cam org buta huruf.

...but now, im celik sudah! hehehehe. So pd yg tak tahu tu, sila refer kpd komen dia ek. Its reallyyyyyy kind of her utk gtaw semua ini..hehe. Thanks, dear :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Misz Mieza said...

Owh, camtu rupanya nak baca details die.. Hehehe.. So, takdelah buta sangat bila sampai turn MM nanti.. =)

Riena Haiqal said...

owh macam tu rupanya.. saya pun dulu memang tak pandai nak baca benda tu semua.. heheheh. asyik2 tanya doktor.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM pun dulu belajar thru google, :) Especially pasal semua penyakit Yayan.Dah dapat anak camtu, kadang2 info kita sama level ngan Nurse.huhu.Doctor takleh challenge lagi la...hiks....

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh best nye tgk baby tu..

semoga lahir dgn selamat ey akak :)

Lulu Caldina said...

ada tak ukur? dan bayangkan mcm mana besar bayi dalam perut tu? comel!!

My Life's Journey said...

haa baru umi tau cara baca gambar scan ya yunk .. tapi kmk pun belum besar gik ..jadi cda la keluasan paha nya hihihihihi ...

wahhhh besar baby ktk yunk :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

baru tau jugak...ngeee..wpon nak masuk 2nd baby...

mase 1st baby tau edd jugak...2nd baby up sket..tau berapa kilo....yang lain...nan hadonye nak reti bace..kuikui

nabila azmi said...

hehe..=)...sweet fmily=)
header cntikla=)

Hartina Arssid said...

Hi everyone akak nak jemput semua blogger yang suka makan-makan dan review dijemput hadir ke event akak Brisi restaurant ramadhan preview sabtu ini jam 10 pagi di Jaya One, PJ. Sila bagi email dan confirmation before 8 pm hari ini ke email akak hartinaarssyid@yahoo.com.my.

Cheers,
www.mylittlewing12.com

Qienah said...

o,g2 mksud ye..nk g tgk le blik gmbr baby scan ni..:)

beingmrsazlan82 said...

Tq Zie....Saya baru nak masuk 28 minggu..Tu yang teruja sgt!!
Doakan yang terbaik utk baby "Naga" kita...Tahun ni kan tahun naga....Jadi baby kita baby dragon.kahahahahahah....

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Sofia lagi la tak tau ape2..cume tau tengok gambar baby yang ade je dalam gambar nih..

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

info yg sgt berguna

ana liyana said...

owww ana pon bru tahu.. thanks