Teman Husband Buat Rawatan Resdung & Vitamin C Facial di Teratak Spa :)



Hehehe....cam terbalik plak zie n husband ni kan :D hoho. Sepatutnya husband yg dok temankan zie berfacial bagai. Tp ini...zie plak yg temankan :P Hehe. Takpe...kulit zie takde pape masalah maa...

...kulit husband yg bermasalah. So harus utamakan dia :) Zie lak tak nk lah buat facial. Bazir duit je coz kulit dah ok :D Cewahh...hehe






Terpaksa tinggalkan husband ku yg tersayang ini berdua² dlm bilik dgn perempuan..haa haaa. HEHE...tp pintu dorg tak kunci la. So zie still leh skodeng :D cuma segan je nk gambar.







Setia menunggu selama 2 jam lebih, okeh. Perghhh...panas bontot aku dok melekat je kat sofa. Nasib baik lerrr sofa kat Teratak spa ni empuk. So tak buat zie sakit bontot la...hehehe.







Sambil tunggu, sambil mulut mengunyah jajan ni ^_- winksss. Ermm...nanti nak tanya kat Teratak spa ni ada ke tak dorg buat suntikkan Vitamin C. If ada...zie nk husband dptkan suntikkan tu.

...baru cepat sikit kulit dia ok kot. Coz been try my places, dah jumpa pakai kulit...stilll gak gitu. Maybe kekurangan Vitamin C kot laki aku nih...hehehe. Kat mana ek kat Kuching ni ada buat suntikkan Vitamin C ea???

Siapa tahu, tolong gtaw ek miak Kuching :P




P/S:
Psstt...zie pun rasa nk buat
suntikkan Vitamin C la. Cam best
je tgk kulit org yg buat suntikkan
tu gebu², licin and mulus :D








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Byzura Mj (By) said...

dulu sebelum kahwin memang ada buat cucuk vitamin cc.. memang kulit berubah la.. pastu preggy tak buat takut effect baby... ni breastfeed.. not sure leh ke tak? kalau leh nak buat gak :D

My Life's Journey said...

Wahhhh laamk c gi buat muka ..muka pun dah bertompok2 haha .. apapun .. kulit ktk dah kacak yunk!!!!! kulit kitak ya dah tip toppppp ... buat facial dikpun jak pun dah cukup ..piwetttt ..

nang sporting ktk tok ..nunggu 2jam kat cia hihi

aRa said...

mek dolok nang mkn ubat vit-c everyday...doc advise...nang kulit cantik...iboh suntik pun dah cantik...vit-c tok bkn bgs tok kulit jak...tapi blh prevent kena selesema...mek dolok ambik nok 21century punya vit-c...1000mg per/day...tp masa pregnant sik tauk la leh ambik ka sik...

are_lin@yu said...

wahhh sweet lah tman hubby g wat facial.hehe..semoga bahagia selalu ya dear ;-)

Zie Madini said...

ARA
-- Dillah nektok dah start ambik vitamin C juak dah. barukk jak start nya. hehehe. mcm mek, before pregnant...mek amal ambik vitamin Evening Primrose Oil brand Blackmoores.

tp bila dh pregnant, mek x berani gik ambik. takut effect x bagus dgn bby ka apa.

so lepas beranak lak mek start ngacak kulit gik..hehehe :D

Riena Haiqal said...

hhehehehe.. takper utk suami tercinta sanggup tunggu dia buat facial... hehehehe
saya pun ada juga nak cuba suntik vitamin C. tapi takut juga

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Setia menunggu dier...:) Bagus-bagus...2 jam?Kalau YM maunyer, tertiton daaaa...ekeke

Rafflesia™ said...

syieda pun hadapi masalah macam husben kak zie jugak.. muka berjerawat. dan berminyak.. entah la, dah cuba pelbagai product tuk jerawat. sebulan je baik. lepas tu jadi macam asal.. syieda dah buntu dah kak.. :(

kalau amik Vit C, ok tak kak? tpi takut :(

zh-ena said...

klu ader resung terhidu habuk pun dah blh terbersin kan

Dira said...

nak cuba vitamin C? boleh jenguk ke fb and blog saya ye. lain2 suplemen pun ada.
special price + invitation to fb group (lots of testimonial there) + free consultation secara berterusan ..

fb:www.facebook.com/alamistore
blog:http://alamistore.blogspot.com

pssst....skg tengah offer vitamin C untuk bulan Julai sahaja. :)