Terasa Semakin MALAS Nak Blog :(



Symptom kemalasan berblogging menular lagi dah kooo uols :( Lately ni...bila kandungan zie dh semakin sarat, rasa malas ler plak nk tulis blog kat rumah. Selalu aje tulis blog curi² time bekerja...hehehe.

...maybe dlm bilik zie takde workstation place kot. tu pasal ler malas nk buat blog bila kat rumah :( Cam payah + sakit ler plak bila harus menunduk or letak laptop kat riba. Uols tahu je la kan...perut dah semakin besar.

Mmg payah giler nk buat gitu. Thats why skrg ni zie dok update blog time bekerja. pepandai ler zie curi masa...aharks! :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

5 comments:

Riena Haiqal said...

tahap kemalasan memang akan melanda bila perut dah membesar.. sekarang ni pun saya macam malas sangat nak update blog sebab mesti pening awal2 pagi.. huh dugaan betul.. first hamil tak gni...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

aduh..bukan Zie sorang, YM nieh pun samer...adehh....mood ke laut lagik..takleh jadik nieh...huhu

Mr feckry said...

time dah kawen ni memang idea kureng kan

blog-tips-kurus said...

chaiyok Zie!

*Salam Ramadan. take care. :-)

zh-ena said...

masa ena preggy lg la langsung tak berupdate blog..loya tekak bila nak ngadap pc