Tupperware Powdered Milk Divider Untuk My Baby Nanti :D



Time kat The Street Bazaar aritu, rupanya kawan FB zie ada gak buat jualan kat situ :) Kenalkan uols, Rohani :) Sporting je dia bila zie kata nk snap pic dia utk blog zie...

...terus buat aksi. Hehehe. Suka dgn org sporting cam gnie taw :P hikss






Dia jual produk Tupperware uols. Byk giler...rambang mata zie tgk. Nasib baik zie bawa budget sikitttt je. Kalau tidak...habis duit aku. HEHE :D





Zie hanya rembat tempat letak milk powder ni utk kegunaan baby zie nnti. W/pun zie mmg akan breast feeding my baby nnti. But during kerja, akan bagi dia milk powder je. Cam malas je nk pump² milk nnti. HAHAHA. Tgk la camne :D

...breast feeding mmg my 1st priority la :) So, baru satu je barangan baby yg zie beli. Selebihnya, hujung bulan ni karang ^_^









Pape pun, Jom
beli Tupperware Product
dari Rohani. Mane taw kot²
dpt special price :P











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

H.O.N.E.Y said...

Kacak entry tok zie!!!wawawawa....kamek buat garage sales kat rumah juak kelak weekend tok..14 july 2012!!! jom datang..banyak barang mok dilelong..huhuhu...baju..tupperware..kitchenware..and many more!!!

Zie Madini said...

HONEY
-- haa...tok nya tak pun blog. mek dok cari² ktk pun blog link. pat juak mek promote blog link ktk dpt entry tok.

nk amend entry lok ehz :D

Zie Madini said...

HONEY
-- sikda ler plak ktk engkah link blog ktk dlm blog profile ktk. alu xdpt nk promote :(

Riena Haiqal said...

cantik dan comel la tupperware tu.. sesuai sangat utk simpan susu serbuk. :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

tp kan...setahu sofia, kalau zie dh bfeed, susu ade tapi tak pump, org kata nnt blh bengkak taw...baik double check btul2 psl bfeed nih..

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tempat letak susu ya ..suka kmk diat yunk .. yunk ..kitak tok lom gik cita2 barang baby ..baby dah mauk keluar ya yunk ...suka tga ktk shopping