Wang Kertas Baru :)



Morning uols :) Pagi ni pepagi lg zie nk tayang kat uols wang kertas baru ni. Teruja plak zie tgk. Baruuuu ler zie tahu ada wang kertas baru. Ingatkan syiling baru je. Kalau tak kerana Ms. Lu yg show off duit kertas baru ni...

...for sure zie tak tahu. Katak bawah tempurung nah kan. HEHE.












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

Haryati Hamzah said...

dapat gak aritu duit singgit tp cam duit mainan pulak hehehe...

Haryati Hamzah said...

dapat gak aritu duit singgit tp cam duit mainan pulak hehehe...

Riena Haiqal said...

saya pun dh tengok dh masa adik saya tunjukkan haritu... sangat2 cantik..macam duit brunei pulak.. heheheheh

Saya Disini said...

duit rya nnti dpt duit bru la

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh dah keluar ye duit baru ni...

Dila Abdullah said...

confirm2 duit raya taun ni nak kena prepare duit baru... RM1 ye adik2... heheheee... kedekut tak???

Zura said...

akak ari tue br nk kumpul 10 inggit baru tp bile beli barang terpaksa gune..

Myra Jay said...

Setakat ni Myra blom ada wang kertas RM20 dan ke atas yg baru... :)
Yg lain dah ada (RM1,RM5,RM10)

~♥dieyba_baby♥~ said...

aah. cntik duit baru tu.. ari tu pn dieba ada dpt rm1.. hihi syg nak pkai akak.. simpan dlm beg..

Zarena Heeney said...

ada terbaca kat mana ntah
yg wang kertas baru nie mcm wang kertas org mati cina..emmmm entah la