Weehooo.. Dah Siap Dah Blog KHAS Utk Anak Zie :P



Yayyyy! siap dah blog khas utk anak zie. Comel tak??? hehe. Nanti zie akan update segala perkembangan dia kat dlm blog khas utk dia ni. Psssttt...nama blog dan URL blog anak zie ni, zie rahsiakan dulu ek...hehe.

...if gtaw awal, kang tahu ler uols apa nama yg zie rancang utk bagi kat bby zie ni nnti. Tak best arr gitu. Nak kenalkan nama dia once dia dah born pd bulan depan. Hehe Buat masa ni, hanya ada 1 entry je zie publish. Iaitu entry gamba scan dia...hehe.

If uols nk tgk blog anak zie ni, kena bersabar ek. penghujung bulan ogos (once zie dh bersalin) baru zie reveal it...hikss ^_^










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

15 comments:

art with azrasophie said...

Salam...tahniah....seronok kan menjadi ibu..so if x keberatan bolehlah share sikit tips penjagaan anak nti dekat blog baby u.... thnks

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah... bila mommy blogger tegar.. harusla kena tempias kat anak.. once dia dh besar, dia akan sambung menulis kt blog tu juga.. wah, hebat!

Izan Ishak said...

tak sabar nak tgk blog baru khas utk bby zie....

Zie Madini said...

ART
-- hehe..itu sudah semestinya :)


RIRI
-- ye betul! nnti bila dia dh besa dan tahu berblogging, bagi dia sendiri yg sambung berblogging di blog tu.

harus zie didik dia jd blogger tegar mcm mama dia gak. hehe

Zie Madini said...

IZAN
-- hehe...zie lg tak sbr nk suroh uols terjah blog khas utk anak zie ni nnti taw. takpe...sebulan je lg tinggal.

dlm bulan 9, rasanya dah leh tgk kot. itu pun if time berpantang zie dpt on9. rasanya dpt kot, coz will on9 through phone :D

Masz Sidek said...

best eh... baby pun ada blog...

ok kmk saba nunggu... :D

Misz Mieza said...

Wah! Dah ada blog for coming baby.. Tak sabar nak terjah.. Hehe..=)

Dawia HP ❤ said...

comel la kak zie ni..
buat blog untuk anak..hehe :)

amira said...

sama macam blog ni
http://dd-dudu.blogspot.com/

FiZ said...

wah, baby blom lahir dah ad blog.hebat2.hehe..anyway, cantik template n color blog tu. sejuk je tngok ;)

Siti Asiah said...

tak sabar nih nak tunggu bb Zie kuar...bb Asiah dah kuar dah...(",)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahhh siap nnt time cuti bersalin tuh sure penuh citer pasal baby kat blog baru tuh nanti..hehe

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

Baby Zie pun ada blog.. eh tak sabar nak tengok blog dia... boleh tahu perkembangan dia selalu..

Zarena Heeney said...

lepas nie blh la update selalu perkembangan anak selepas bby deliver kan :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhhh...blog utk baby!:)rajin zie...:)