28 Tahun Sudah Umur Zie :) Alhamdulillah...



Weehoooo uols :) Hari ni adalah hari kelahiran zie taw. Genap sudah zie berusia 28 tahun... alhamdulillah. Dah 28 tahun dahz ie hidup di muka bumi ini ^_- Kepada yg wish zie di Facebook...tenkiu banget.

...errr, wish je ke??? Hadiah takde ker??? Miahahaha...kidding! :P Utk hadiah hari jadi zie yg ke-28 ni, husband zie hadiahkan zie ini...











**Click photo utk baca entry ttg gift ini :)**




DSLR Nikon D5100 yg husband zie hadiahkan utk birthday gift zie yg ke-28 tahun ni...hehe. Tenkiuuuuuu sesgt, syg. Tahun lepas, husband hadiahkan kereta Persona Elegance (click SINI utk baca entry), tahun ni DSLR plak yg di hadiahkan.


...terima kasihhhh ssgt, suamiku! Psstt...dlm beberapa minggu je lagi, turn zie lak bagi husband hadiah yg tiada nilainya. Iaitu lahirkan our 1st child...hehe. Semoga zie dan suami sentiasa bahagia sehingga ke akhrinya...Aminnn.













Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
AMY AMEERA MAKE-UP
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

14 comments:

Herma Julianny said...

hehehe... tak sabar mok nanga baby ktk..>_<
Selamat hari jadi!!!^__^
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu bersama suami tercinta dan anak-anak tersayang...^___^

cik chinta said...

smg pjg umo dan bhagia zie. smoga dpermudahkn bersalin nti (:

c u m u h a m a said...

Happy Birthday akak ! May Allah bless u sis :)

ririn aieza said...

salam..wah tahniah yer kak zie..da nak dapat baby....best nyer dpat camera tuh..geram jek tengok=D

erienz said...

epy befday,moga bahagia dunia dan akhirat sama ngan anvesry akk yg ke-6...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Happy birthday!!! semoga kebahagiaan dan kegembiraan sentiasa bersama zie sekeluarga...may Allah bless you =))

regards,
Unsmiley

Mya said...

happy birthday zie :)

Misz Mieza said...

Happy birthday dear! ^_^

Tihara said...

alhamdulillah HB Zie:)

My Life's Journey said...

selamat hari jadi dear ..muah2!! harijadi ktk sama gan gan bapak mertua kmk hihi ..

kmk baru tau aie ... kmk doakan agar segala impian ktk emnjadi keyataan ..dimurahkan rezeki .. dirahmati serta diberkati oleh allah s.w.t ..amin2

best2 hadiah ktk yunk! kmk pun suka tga n tumpang gembira (^_^)

Puteri Panda said...

happy birthday, kak zie!!! semoga panjang usia & dimurahkan rezeki. ^___^

http://allaboutmeputeripanda.blogspot.com

Riena Haiqal said...

happy belated birthday Zie... (^_^)
sori lambat wish sebab tak g keja semalam.. (^_^)
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sihat2 selalu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Sanah helwah, dear!may all ur dreams will come true!may Allah bless you with His mercy n love.:-)

Cik Dee said...

selamat hari lahir zie.. semoga panjang umur.. dimurahkan rezeki.. sihat tubuh badan.. bby pun sihat.. bahagia dengan dillah.. dan mendapat rahmat dan keberkatan sempena meningkat naik nya umur zie..
so yaya doakan semua yang terbaik buat zie..

Semoga success yea zie..yaya akan sentiasa jd blogwalking utk zie.. yehh!~