Ada Business Plan Dengan Felice ^_^ Hehe



Pssttt Pssttt...zie doing business koo dgn this amoi cantik. Hehehe :D Kan dia buat DIY Jewelleries, so pun ngiyau² ler kat dia tak nah buat online business for it ka. Terus dia kata...zie mmg nak buat online business. Tp tak tahu mana nak start. So apa lg kooo akuu koo uolssss...

...Terus ler "cucuk jarum" hahahaha. So now, she's using my advertising service and akan bagi zie commission gak. Yayyy! Pandai kooo aku buat business proposal ^_^ hiksss

Otak niaga maaa. Gitu la. So, tunggu ek pengiklanan dari Felice Megan Jewellery ^_-








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

7 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe bagus jgk..tambah lagi rezeki nih...

regards,
Unsmiley

Pupel Liyana said...

muka korang iras la

ct cheery said...

a'ak..iras jenis kulit rasanya..hehe

Ima Salsuzaima said...

i laik bisness..hehehe..

cik chinta said...

bgskn terer wt side income

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

nak hidup lbh senang kene usaha lebih, kan zie?hehehe...:) bravo dear!

Riena Haiqal said...

bagus la tu ada rakan berniaga.. semoa gbisnes sukses dan terus maju.. tak sabar nak tgk hasilnya..