Alololo...Comelnya Anak Kedua Dynas



Aiseyyman...lawa nah si Dynas ni ek. W/pun baruuu je melahirkan anak, still nampak WOW! Tak nampak pun bdn dia naik. Nak jeles ah kalau camni...hehe. Ini baru dikatakan HOT MAMA!

...pape pun, tahniah buat Dynas dan suami :)








Inilah dia anak kedua Dynas dan suami ^_^ Di beri nama Mohamed Haqaish :) Semoga menjadi seorg anak yg soleh dan berbakti kepada ibu bapa dan agama ea, baby comel ^_^ Aminnnn aminnn...

...Pssttt, turn zie lak, hujung bulan ni...hehe. Insya'ALLAH, mungkin akan melahirkan baby boy gak (doctor scan 2x kali baby zie adalah lelaki)










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

8 comments:

Salmi Khairil said...

harap selamat semuanya..take care zie

blog-tips-kurus said...

anak MERDEKA la yek?? :-)

Riena Haiqal said...

comel sangat... tahniah Dynas.. dah dapat sepasang dah.. dulu anak first dah dapat baby girl.. sekarang dapat baby boy...
Zie, semoga semuanya dipermudahkan dan semuanya selamat... tak sabar nak tgk baby Zie pulak.. (^_^)

nadia said...

xsabar tunggu zie and dillah juniorrrrrrrrrrrrr! :))

neyra shazeyra said...

anak dia dua2 muka laki dia hehehehhee

Dila Abdullah said...

wahhh, dynas tu da lepas beranak, badan dia leh maintain balik la... serius, jeles... anyway, dia mmg gojes..

Redlomo said...

comel sungguh anak dia 2 http://www.redlomo.com/backlink/

Misz Mieza said...

Cute! Geram tengok.. ^_^