Another More Handmade Swarvoski Cyrstal Grape Brooch Untuk Raya.. Hehe :)





Lawa tak uols? Zie sgttt sgttt suka this Swarvoski Cyrstal Grape Brooch yg di buat oleh Felice (my colleague) ni taw. So kali ini, zie order dari dia warna hitam dan putih. Then dia mixed it dgn transparent swarvoski crystal :)

...love it so much! Oh ye, its only cost RM38 jer ^_- siapa nk order boleh place order di email zie princessredbloodsnow@gmail.com ea :)






Psstt...kata brooch ni utk raya, kan? Tp tak tahan kooo iman aku tgk. Pakai teros! hahahaha. Tak kuasa nk tunggu raya baru pakai...hahahaha. Zie guna utk pinkan my cardigan tu. Lawa tak? Hehehehe...

...mmg jeles dgn tgn si Felice ni. Pandai nah dia buat benda alah ginie...hehe









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

4 comments:

cik chinta said...

shawl kt sm jnis r zie.

Riena Haiqal said...

cantiknya... sgt2 cantik dan comel...

kEjAr sUsU! jGn KaSi dYa LaRi! said...

cantik cgt :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Sweet!mcm nk mkn jer grape tuh, hehe....comel sgt!