Belah Siang... Dia Ke Kiri. Belah Malam... Dia Ke Kanan Pulak :D



Lama Zie tak storykan ttg perkembangan anak zie dlm perut ni kan. Well, short story utk uols baca **Hehe** Sejak zie dah in last trimester ni kan. Zie noticed 1 hal ttg pergerakkan baby zie ni.

...pd belah siang, segala movement dia more ke sebelah kiri. Dia stretching pun, more menongeng ke arah kiri bila belah siang la. But bila belah malam lak. Dia more ke belah kanan...hehe.

Pandai ek dia atur timing pergerakkan dia.. hehe :P Tak sabar lah mama nak tgk kau wahai anak kuuuu :D










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

6 comments:

shafiqabdshukor said...

bijak budak tu nanti..
hehehe

Riena Haiqal said...

comelnya pergerakan anak Zie.. pandai dia yer, ada time pulak.. (^_^)
anak saya tak kira masa memang bergerak kanan kiri.. jadi ngilu sangat...

My Life's Journey said...

Wahhhhh bestnya ..mesti perut kitak kejap2 nampak senget kat sebelah ..jap2 senget kat sebelah gik .. bestnyaaaaaaaaaaaaaaa ..

harap bbay kmk chat dan selamat dlm perut tok ..c sabar nak tga baby ktk yunk (^_^)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe....nak bagi mama dier excited la tuh zie...:)

Dearie's Couple said...

U're so pretty even preggy..

eLLy said...

Alahai tomey nye muka mak bunyung nie... bila due?