Beli Kek Lapis Untuk Blogger Yaya dan Kawan Suami :)



Ahad aritu, sekali lagi zie and husband ke Afifi Kek Lapis di Kampung Boyan. Ada kawan blogger, Yaya tgh mengidam nak makan kek lapis yg originally dtg dari sarawak...hehehe. Zie paham nah perasaan mengidam dia tu.

...kebetulan plak, kawan husband pun kirimkan husband utk beli kek lapis gak. So sekalian aja lah ^_^






Bermula dari kiosk Afifi ni, sampai ler ke penghujung kiosk ni org jual kek lapis taw. Mmg persaingan sengit lah kalau gitu kan...hehehe.






Spt biasa, akan beli kek lapis di Afifi Kek Lapis ^_-







Pssttt...nampak tak gambar perempuan dlm frame tu? Haaa...tu ler si cantik Fifi taw. Usahawan muda kooo dia. Baru 27 tahun umur, dah bukak business sendiri. THUMBS UP, Fifi! ^_-







Eh eh....guna DSLR nampak :P Hehehehe...lariks! Gadget terbaru utk snap gambar for blog maaa :D Harus di bawa ke mana jua pergi...lalala :D





Pos sudah kat Yaya semalam. Means petang ni, should be sampai sudah kat dia, Insya'ALLAH. Selamat menjamu selera ea, dear ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

6 comments:

Sue Saari said...

salam zie...cik sue pernah beli kek lapis sarawak kat KL ni tpi mendukacitakan kek tu dah berkulat...sedih jer beli tpi tak dpt mkn...since dari tu dah takut nak beli lagi...

Myra Jay said...

Teringat kek lapis yang Zie tolong belikan ritu..

Sedapnya ;)

Sherry said...

No try the kek lapis Sarawak

Riena Haiqal said...

best nya kalau ada kat Labuan kedai kek lapis ni.. kalau kat sini memang dorang borong dari srawak lepastu dorang jual mahal2.. sangat mahal... sampai mencecah RM40 satu kek.. adui... tpaksa juga la kirim dengan Zie ni nanti.. hehehehehe.. boleh ker tu?

wah dah pakai DSLR la.. caya la ZIe..

Cik Dee said...

waaaaa... terime kasih sesgt zie.. xpe zie.. uwaa.. xsabar nak balik NGAP

NoruleHitler a.k.a Cayang Alin said...

huish..kampung boyan punya kek lapis dah commercial sampai camni sekali..rasanya dulu takde la sampai berkiosk2 bagai..dah macam kat waterfront plak..