Beli Sudah Adjustable Slimming Belt :)



Semalam zie ada publishkan ttg iklan -- Adjustable Slimming Belt (Click to view entry) ni, right? Kan dlm entry tu zie dok ngiyau-ngiyau kata nk rembat 1 utk diri sendiri...well, its purchase sudah! :)













Inilah 1st time zie beli barangan melalu pengiklanan Milk A Deal di Churp Churp iklan taw. Ada sedikit blur blur gitu time purchase. Hopefully slimming belt ni akan sampai sebelum zie beranak la..hehe

...pape pun, Adjustable Slimming Belt ni boleh di pakai lelaki dan perempuan taw. So pd siapa yg nak beli tu, boleh click --- SINI :) Hari ni last day slimming belt tu berharga RM37 taw.

Lepas tu nanti, ianya akan back ke normal price which is RM89.













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

5 comments:

Riena Haiqal said...

jom kita beli cepat sebelum harga dia back to normal price..

ArELeEz said...

girdle utk pakai dlm pantang ke?

Zie Madini said...

ARLEEZ
-- hehe...tak dear. zie akan pakai yg ini after lepas pantang. kiranya time gi kerja bagai la.

utk yg dlm pantang, dah ada dh kain bengkung yg tradisional yg emak dah belikan :)

MARIA LIZA said...

Petua Maria dalam pantang untuk kembali ramping..Gunakan bengkung tradisional panjang yang diikat ditiang rumah kemudian lilitkan ia di badan bermula dari bwh punggung hingga ke paras bawah payudara..gerenti mantop...Yang pasti exclusive BF juga buatkan berat dan bdn saya maintain walaupun sudah beranak dua dengan berat 45kg dan pinggang 26cm...Syukur..

~AmyLiana86~ said...

wah murah...