Blender Tefal Buat Suami :)



Lepas je husband belikan --- Nikon D5100 DSLR utk birthday present zie, husband ajak ke bahagian barangan dapur kat dlm Parkson. Dia nk cari blender tefal. Coz katanya nak buat jus buah kat sri aman.

...blender yg blogger Sofiana bagi dulu (click SINI utk baca entry), zie guna kat Kuching ni. Ginie lah adat bila berjauhan, kan? Hehe.







Zie dan husband berkenan giler dgn blender Tefal yg warna merah ni taw uols. It's sooooo ZIE MADINI! Merah maaa..hehe. Tp kan, bila tgk price dia...mak ai! Pengsan terduduk sekejap tgk price dia.

...terus cancel niat nk rembat yg ini. Bapak giler mahai nah ah...Parkinson tetiba! huhu :(






Ek'eh...hado Raya Promotion lah :) Apa lagi...rembat teros! Hehehe.






Barangan dapur brand Tefal yg pertama weols :) FYI, Barangan dapur Tefal adalah barangan dapur idaman zie taw. Kalau boleh semua nak pakai Tefal. Tu yg weols beli satu persatu dulu :) Sgt suka dgn product Tefal.

...Next nk beli kuali non-stick Tefal plak. Inys'ALLAH if ada rezeki lebih ^_^






Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

14 comments:

Herma Julianny said...

semakin berseri-seri nampaknya..^__^

ct cheery said...

URMM...MENARIK!!

Qaseh Suhaida said...

kita pun baru beli blender baru tapi jenama philip je..

mrs kayrul said...

nak beli tefal tak mampu la zie...philips je la yang mampu...huhuhu

Iera balqis said...

wahhh..best nya bershopping dgn husband..hehe..blander jenama Tefal bukan mahal ke?? kayoooo nyaa husband akk..haha :P

Izan Ishak said...

berangan juga nak beli kuali non stick tefal tu... kumpul satu2, lama2 nanti byklah koleksinya kan zie...

Zie Madini said...

IERA
-- Eh tak la terus kaya bagai. hehe. Beli blender tu pun dgn harga promotion. affordable price la :)

nanakimie said...

wah,bagus buat sendiri je kan kalau nak minum,da tentu lebih berkhasiat:)

BuluMataPalsu said...

k.zie,

ktk kin sweet dkt2 ari nak jd mommy tk koh..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ym guna Panasonic je, huhu.tp, klu ade rezeki, teringin jugak...:-)

Dila Abdullah said...

waaa, TEFAL??? fav brand dila jugak.. ohhh nooo, sangat jeles okkkk....

Myra Jay said...

Hheee, walau harga mahal tapi berbaloi guna takpa ;)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

mahal tapi berbaloi sgt tefal..takpe..sikit2 lama nanti penuh satu dapur nanti =)

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

barangan dapur saya semuanya brand Panasonic jer.. hehehehe.. (^_^)