Bulan Ogos Sudah... Bulan Yang Di Tunggu-Tunggu :)



2nd day of August sudah hari ni skrg :) Pejam celik, pejam celik...tak terasa hujung bulan sudah. Pejam celik, pejam celik lagi...ek'eh, dah beranak kau, zie??? Hehehe :P Zie di jangka bersalin pd 30/8/2012 ni, FYI ek uols ^_-

...soo, awal ek uols sediakan hadiah utk my new born nnti taw. Ceaaaa akuu...memintak nah! Hahaha. JUST KIDDING ea :D




P/S:
Zie pun sebenarnya tak sabar nk tunggu
my birthday pd 12/8/12 ni taw. Nak sgt
tahu apa yg akan husband hadiahkan utk
zie pd tahun ni :D Tahun lepas, for my
birthday, husband hadiahkan kereta Persona
utk zie...hehe.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

12 comments:

asha said...

:) sama bulan kita zie.heheh
kmk 4/8 tok, memang sik sabar tunggu ogos..sbbnya 3 hrbln dh fly agak husband kmk.hehe..

selamat datang ogos....dan baby yang bakal lahir

Riena Haiqal said...

wah persona tu.. tahun ni apa yer.. hehehehehe..
eh tak lama lagi la birthday Zie... (^_^)
sila bg alamat ZIe ye jadi senang kitorang nak bg hadiah utk ZIe dan baby ZIe.. (^_^)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ohhh sofia igt zie bulan 9..cepat je kan masa berlalu..sofia doakan segala perancangan dan perjalanan zie dan keluarga dipermudahkan Allah swt..

regards,
Unsmiley

Pink Lavender said...

wahh..mesti excited nak tunggu baby kuar yer...anyway, makneng doakan moga zie selamat bersalin nanti...=)

neyra shazeyra said...

august baby! same! my bday is tomorrow

ArELeEz said...

semoga sumenye dip'mudahkn.. amin..

Azwa Azee said...

wah sis. same date lah..;)

Zie Madini said...

ASHA
-- hehe. yaka. ktk awal gk bday ktk ow. heheh. mek dlm tgh bulan :P


AZWA
-- psstt, sama birth date ek? wahh..hi five! hehehe

Masz Sidek said...

30/8 sehari gik nak merdeka...

lepas tok bolehlah sambut birthday sekali ngan baby... :)

cik chinta said...

untung2 jd baby merdeka kan zie?

eVa said...

aieee xlamak gik dearrrrrrrrrrrrr!!! xsabar lok eyh.. ehehhee.. kmk sentiasa doa k ktk ngn bby ktk k.. ;)

Misz Mieza said...

Wah! Bertambah2 meriahla nanti sambut birthday sama bulan dengan baby.. =)