Complete Sudah Shopping Untuk Barangan Baby Tersayang :)



Sambil menunggu waktu berbuka, weols ke Riverside Parking shopping mall yg tidak jauh dari Top Spot Seafood. Hanya seberang jalan je. Zie and husband nak sambung belikan barangan baby yg belum lg di beli.

...paling penting utk keperluaan asas baby adalah PAMPERS! hehehe. Rambang mata tgk pelbagai brand. tak tahu nk pilih mana 1 brand pampers.






Sudahnya zie dan husband try pampers brand Diapers ni aje lah dulu. Tgk bagaimana nanti. If baby ok je pakai, tak nangis or rash...akan teruskan pakai brand ni. If tak ngam dgn kulit baby...

..terpaksa kooo tukar brand lain nnti :)






Disamping itu juga, weols pun turut belikan baby bath tub ni. If dia dah 5, 6 bulan nnti, kompom syorga je dia dok mandi sambil main ari dlm tempat mandi dia tu nanti, kan? Hehehe **imagin sambil senyum sendirian**






Juga turut beli pin ini utk lampin dia nanti. At 1st emak tak kasi beli. Dia kata dah beli CD, tak perlukan pin. Tp bila kak midah tgk barangan baby yg dah zie beli n tgk takde pin baby ni...terus dia kata kena beli.

...so ok la, beli je la. If tak pin lampin nnti, pepandailah guna utk pin ape...hehehe :P So complete dah keperluan baby weols ^_- Tinggal tunggu our baby lahir je ni.

TAK SABAR koo nk bergelar mama dan papa :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

10 comments:

Zaidalifah Hussin said...

SERONOK..SHOPHING BARANG BABY..WINK WINK MATA...

Dkna Abza said...

zaman dah moden..rmaai yang pakai CD..lagi jimat kan :)

Misz Mieza said...

Tak sabar gak nak tengok baby boy Zie & Dillah.. Mesti comel.. ^_^

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

seronoknya zie serba biru...nak tunggu giliran yanty lak ni ...mintak2 same laaa ngan zie ...baby boi...amin...amin...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Seronoknyer shopping!:-) btl ckp mak zie tu, pin tkyh dah, klu ade CD,hehe. Lgpn, bila da ada pampers mmg tak pki lampin dah yunk.lampin tu just in case nk lap2 baby jer, :-)

Merryn said...

oooooo.. x sabar nak tengok gambar baby pun! Semoga selamat bersalin ye :)

Aeen said...

aeen pun beli drypers new born nie...heheh...brg baby pn da complete ...tgu baby lahir je skg nie...

Riena Haiqal said...

pin tu nanti boleh buat pin azimat (jimat) dia... (^_^)
alahai tak sabar nak tgk baby Zie.. kitorang pulak yang excited ni..

Qienah said...

smua biru ye..:)
qienah scan xtau laki or prmpuan..ye tak nk tunjuk..so bli brg smua de.colour ptih, biru, hijau n lain2.. tp skit je br bli..:P

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah selesai sudah persiapan..tinggal tunggu org nye je keluar..semoga terus happy =)

regards,
Unsmiley