Cute Seyyyy Pinggan Coca Cola Nih... Red Lagi Tue ^_-



Beli sudah beberapa dozen air bergas utk raya :) 3 jenis air zie dan husband pilih - coke, sprite & mountain dew - Kesemua price for it, weols bahagi 3 (Zie, husband & Minie)..hehe. Baru sama adil keluarkan duit utk raya ^_-

...tp kan, yg bestnya...beli sedozen air coke, dpt free gift koooo.











Tadaa! ini lah dia free gift bila beli sedozen air coke. Actually ada 3 jenis pinggan kecik dari coca cola ni. Tp 2 keping dah husband rembat bawa balik Sri Aman. Zie ambil yg warna merah ni je...hehehehe

Pssst...keesokkan hari, terus bawa gi opis utk di pakai time zie di opis. Hiksss ^_^










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Family sofia pun selalu standby air gas untk tetamu datang raya..senang dari nk bancuh2 air..hehehe

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

waaahhh, best yer... dila lom sempat nak beli lagi air tok raya... tapi bile tgk pinggan ni, nak kena sebat 2dozen ni...

Zaidalifah Hussin said...

Bonde belum beli lagi...
tengah dok survey2 lagi...

Riena Haiqal said...

cantiknyaaaa pinggan coca cola tu..

Misz Mieza said...

Lawa lah! Nak rembat jugak, tapi tengah dalam proses mengurangkan minum air bergas.. Huhu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comelnyerrr!tp, ym mmg tak suka minum coke...huhuhu...