Duit Raya Untuk Anak Buah dan Budak² Ready Sudah :)



Tadaaa! semua duit baru kooo aku tukar...hehe. Baru je tukar dgn bank semalam. Mintak pertolongan our office assistance utk tolong tukarkan :) Tahun ni, since zie sudah berkahwin...dah start giving duit raya dah dgn bebudak dtg rumah utk beraya.

...ada limited ea, if dah habis...then habis lah :D Tak bagi lagi...hehehe.






Sampul yg paling banyak tu, adalah utk budak² datang beraya. Yg hijau tu plak, utk anak buah zie. Yg putih plak, utk adik husband yg belum bekerja dan yg hijau paling atas tu plak...utk anak² buah husband. So budget on duit raya is done sudah.

...Tinggal nak beli barangan basah (ayam, daging etc) je lg utk raya open house pd hari raya ke-2 nnti. Lepas tu...IM READY for raya sudah..hehe :)






P/s:
Tahun ni zie tak apply cuti raya :(
Coz budget annual leave utk pregnancy
check up. Sekrg zie dah start seminggu
sekali check up sampai zie melahirkan.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

11 comments:

Dila Abdullah said...

waaahhhh, meriah duit raya... tahun ni tukar colour kuning gan biru je... tahun depan insya'allah, subsidi akan dinaikkan.nak ada semua colour. amin...

shafiqabdshukor said...

yeay...yeay.. duit raya..

Myra Jay said...

wahhh siap ada envelope yang pelbagai ye.. :)

Myra ada 3 je sampul ;)

Apapun Selamat hari Raya ye Zie..
Maaf andai ada salah silap selama perkenalan kita.

~AmyLiana86~ said...

wah banyak tu..heheh

Riena Haiqal said...

wah banyaknya duit raya... hehehheheh.. (^_^)
selamat hari raya maaf zahir dan batin Zie.. ampun maaf diminta sekiranya selama menjadi sahabat di alam maya ni saya ada terkasar bahasa dan tersilap kata..
(^_^)

nur anis said...

saya tak sempat tukar duit baru,...duit lama je..huhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sama la kite...sofia awal2 lg dh kene tolak untuk angpaw ni..bahagian adik2 sendri, sedare2 belah parents n belah suami...byk cawangan kne divide hehehe

regards,
Unsmiley

Zura said...

nasib belm kawin lg..kalau x lg byklah budget tuk duit raya...

Misz Mieza said...

Hubby MM pon baru gi tukar semalam.. Tapi duit singgit2 ngan 2 ploh hengget dah abis.. Tinggal 10 inggit ngan 5 inggit je.. Kalau MM time keje dulu, biasa 2 minggu or seminggu sebelum raya dah start tukar dah.. Takut kehabisan duit kecik canilah.. Hehe..

Ima Salsuzaima said...

jangan lupa pos duit raya ngan kmk ah kak zie.hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Insyaallah klu kita ikhlas dgn budak2; Allah akan lipat gandakn rezeki kita, kan?:-)