Eskinol Cleanser Untuk Adik Tersayang, Izza :)



Hehehe...packing betul² so that ianya akan sampai perfectly kat my lil sister, Izza di Kuala Lumpur :) Since kat KL payah giler dia nk cari Eskinol cleanser ni, so dia pun ngiyau ler kat zie utk tlg belikan :)

...zie dah belikan siap masukkan 3 biji serbuk antibiotik ke dlm eskinol tu :)







Pssttt...beli eskinol tu lama dah. Last week beli, tp baru hari ini zie berpeluang utk courierkan...HAHA :D Oh ye, eskinol yg telah di masukkan serbuk antibiotik...uols kena pakai tidak melebihi 3 bulan taw.

...if dah lebih 3 bulan, jgn pakai lah ea. Tp utk eskinol cleanser yg tidak di letakkan serbuk antibiotik, brapa lama pun takpe ^_- winksss.



P/S:
Izza, selamat berESKINOL! hehe
If dah habis, jgn segan² gtaw lg
ea. Insya'Allah...akan zie kirim
kan lg :)











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

9 comments:

Misz Mieza said...

Apa kelebihan Eskinol Cleanser ni dear? Apa plak beza letak antibiotik dgn tak letak? Macam best jer siap berkirim2 nih.. Mahal tak? Mana nak dapat ek? Uiseh, banyak plak soklan gue.. Hehe..

sweethOneY said...

tskkk segan gilaa entry ni hahah malu pun ada.. thank you so muchhhhhhhhhhhhh :*

Riena Haiqal said...

dulu pernah guna eskinol yang letak antibiotik ni.. tapi sejak takder jual dah antibitoik dia kat labuan ni rasanya dah lama kot tinggalkan ni.. dulu masa belajar kat kk yang saya rajin guna eskinol ni sebab jerawat memang tak lekang dari wajah saja akibat lewat tidur.. rindunya nak pakai lagi..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

rsnye eskinol nih mcm dh mula iklan kan kat tv..cume nk tahu antibiotik yg dimasukkan tuh jns antibiotik ape ek?

regards,
Unsmiley

Herma Julianny said...

bagus eskinol ya ow..
adik mek, mukanya berjerawat teruk nak,
nya guna eskinol jak..
kinek tok dh kacak dh mukanya..=)
mun tmbh antibiotik, lg bkesan agaknya..hehe..

Nazwa Nasir said...

kak zie :D selamat hari raya hehe

ana liyana said...

zie.. ana dapatkan esikol kat carefour wangsamaju, KL.. tpi brg mmg terhad.. slalu skali ana g beli 3-4 botol.. tpi xde antibiotik..
antibiotik tu yg kite makan tu ke? pls let me know.. nak try gak pakai dengan antibiotik..
thanks..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Tak pernah try Eskinol.Muka YM ni, aduhh...sensitip betul...slh pakai kalu...alahaii....

khuzaimah salleh said...

nk mintak tlg belikan boley x??