Grill Chicken Burger (GCB) Is Back. Oh Yeah! :)



Pada hari raya ke-7, tetiba tekak zie mengiyau nk makan GCB ler plak. Terus kooo after visiting kat rumah saudara mara husband di kpg Segedup, terus ajak dia ke McDonal di Batu 3.






Beli 2 ala carte GCB dan 1 Criss Cut Fries. Malas nk beli combo set. Coz nak makan GCB and criss cut fries tu je...hehe.






Nyummm nyummm...sedap taw. Tp menurut husband, dia kata daging ayam tu terasa cam tak berapa masak. Tp zie nyer rasa ok je. Maybe dia punya kot yg tak berapa nak masak...hehehe. Kesian laki aku :P






Criss Cut Fries ni...sumpah, zie suka giler makan. Nyesal plak beli 1 kotak je and then kongsi dgn husband...hehe. Rasa cam tak puas ler plak nk makan fries ni. Coz sedap kau! Nanti² if rajin gi Mcd, nak beli lg ah...hikss :D

...jom uols, kita berGCB :D








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

8 comments:

Herma Julianny said...

berseri2 je muka ktk kak...^__^
kmk pernah mkn sekali di McD..
tp xnyaman la bg kmk, mcm bnyk aji jak..T__T

Misz Mieza said...

Dapnye makan.. Tu ar, McD depan umah je ni.. Nanti ajak hubby gi makan GCB gak ah.. Hiks! ^^,

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ohhh hooo...buat masa nih..tekak sofia dah terlalu kenyang makan daging2 atau ayam2...hehe so kne kasi tunggu seminggu dua baru blh mkn daging2 atau ayam2 nih..time tuh blh la sambar gcb ni..hehe sofia makan isi nye je selalunye..hehehe

regards,
Unsmiley

Wahidah said...

Uwaaa bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ym pun rasa mcm muak mkn ayam ngan daging, ape tknyer, seminggu dok melntk rendang ayam la, daging la...huhuhu.later la kot...huhuhu

juliet. said...

Kamek pun suka makan GCB yaa..nang nyaman nak kak??baik akak mkn apa yg akak idamkan sblom kena pantang..nanti melepassss..hehee :p

Riena Haiqal said...

penat dah nak makan ayam2 ni.. nasib baik la tak pandai nak makan daging..
tapi first raya haritu balik kg, tiba2 suruh husband singgah g kFc sebab saya teringin nak makan zinger burger.. huhuhuhuhu..

mrs kayrul said...

dah try sedap sgt kentang tue..ngan hubby punya kentang pun kayrul abiskan...hehehe