I'm 9 Month Sudah :) Scanning Lagi Utk Kali Terakhir... Hehe



Pssttt...gara² nak kompomkan tarikh due date whether betul ke tak dgn the one yg scanning kat Klinik Malaysia Jaya (click SINI utk baca entry), so zie gi ke klinik swasta. Mane tahu kan...kot kot nurse kat klinik malaysia jaya tu cincai je kira my due date..hehe

..kes tak percaya ler nih. HAHA. But no harm gak ape buat scanning lg. Leh dpt scanning photo ^_^ Hiksss







Oh ye, zie di temani oleh my colleague, Felice Megan :) Baik hati kooo dia nk temankan zie. Thanks dear Felice :* Zie ni bukannya suka nk gi klinik sesorg unless terrrpaksa. HOHO. Kalau husband in town, mmg husband yg zie bawa gi bersama.

..lagi syorga tgk baby dlm perut ni bersama-sama, kan?...hehe






Seriously, happy zie bila zie dpt 4 keping gambar. mcm previously zie scan kat klinik Sh**** tu, hanya dpt 1 keping gambar je. Dahlah charges RM65. But di Klinik Yii ni...di hanya charge RM45 utk scan je dan dpt 4 keping gambar..

...eeee HAPPY! So pd kuching peoples, better gi scan kat Klinik Yii ek. If kau nak dpt gambar scan byk...hehe ^_- Jom tgk baby zie yuk...hehe











Ni gambar scan bahagian kepala dia :)






Ini plak gambar bahagian perut dia. Menurut doktor, di nak ukur berat perut supaya dpt anggaran berat baby zie ^_^






Yg ini plak gambar tulang paha dia. Doktor ambil gmbar ni utk dptkan anggaran kebesaran baby kot kalau tak silap zie. Lupa plak zie...haha







Yg ini plak...errrr, blur plak zie ni apa. lupa seyy, adeh! HAHAHA. Zie puji Dr. Yii ni buat scanning taw. Mmg sgttt sgttt details dia buat scanning. Lama plak tu dia buat. mmg puas hati dan kau pun rasa puas tgk ur baby :)

...menurut Dr. Yii lg, baby zie sudah matang :) Mungkin dia akan keluar bila² masa je. Skrg zie in 36 weeks. Mungkin 37 or 38 weeks maybe akan deliver.




P/S:
Betul lah uols, zie ada sebulan
lg masa utk bersalin. Coz last
scan ni, my due date is on 19/9/12.
Means...lama lg lerrr nak tgk my
baby lahir...huhu










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

saya dulu masa scan pun dapat 2 keping jer.. hehehehe. (^_^)
ada sebulan lagi juga la kan.. (^_^)
baiknya Felice sudi temankan Zie..

mAr@ZiEy said...

Actually once da msuk 36W..anytime je leh deliver..EDD tu just kiraan saje..cam Mar 1st baby 36W 4D..gap ngn EDD almost 3W++..even tiap kali scan EDD berubah2,pd Mar once da msuk 36W..just bersedia je..tak perlu sgt nak ikut kiraan EDD..sbb baby suke buat surprise..just say good luck to Zie =)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

makin tak sbr nak tunggu baby zie keluar..

Misz Mieza said...

Lagi sebulan kena tunggu.. Tapi pape pon, better get ready jer dari skang.. Mana tau kan.. Anytime je dah tu.. MM doakan agar dipermudahkan segalanya.. Amin.. =)

AlyaaIBH said...

salam sis, lama tak singgah sini.busy. huhu. alhamdulilah, dah 9 bulan. :) tak lama saja lagi nak bersalin. get ready ye sis. hehe. semoga semuanya selamat. excited pulak rasa nak tgok baby sis! hehe.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

sofia tumpang happy untuk zie yer..alhamdulillah zie n baby sihat sampai sekarang..semoga zie n baby akan terus sihat dan bahagia =)

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

mahalnyer scan kat situ yer zie.siann...kat tmpt ym ni, rm30 je.

Dila Tumbi said...

Ym scan kat mna?dpat pic ka?zie tmpat ni kat mna?

Zie Madini said...

DILA TUMBI
-- zie scan kat Klinik Yii kat area opis je di Jalan Tabuan, Westwood kat kuching

aah dpt 4 keping gambar :) Tp black and white scan lah ea sis

Dila Tumbi said...

Btul ka harga dia rm45 sis?klinik yii ni bsebelahan dgn apa sis?nak try kat situ la..nak dpat pic..ari tu tak dpat lg pic bby