Ini Barulah Selesa Duduk Buat Kerja :D



Last weekend, husband belikan Zie this red pillow. Utk zie guna kat opis. Coz sekarang ni zie sudah menghadapi masalah utk duduk tegak. Sebab perut semakin besar so bila zie duduk tegak, seakan² menolak perut ke bawah...sakit :(

...di sebabkan itu, zie kena duduk secara menyandar.







Red pillow ni akan di letakkan kat kerusi begini so that ianya akan support my back bone. Baru lah selesa duduk menyandar kat kerusi sambil buat kerja ^_^ Hikss...Pape pun, thanks dear suami ku yg tersayang :)

...sgt memahami kepayahan isteri yg sdg sarat membawa zuriat dia +__+ Syg dillah ketat²...hehehe











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

11 comments:

nur anis said...

wahh...untung akak..:)

ArELeEz said...

pengorbanan seorg bakal ibu.. ;)

Herma Julianny said...

hihihi..
semakin hari semakin sayang ek..=)

Riena Haiqal said...

untung Zie dapat suami yang sangat2 memahami.. (^_^)

~AmyLiana86~ said...

bagus nyer incik suami die..hehe..

ct cheery said...

syg dillah jugak..haha..xde zie main2x jer...bestnyer pregnant.huhu

Tihara said...

take care zie :)

Masz Sidek said...

mestilah syg... hehehehe

eVa said...

ow tedah lok ktk.. xpa.. xlamak gik ktk nak beranak hehe..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

A'aa sofia tgk ramai orang yg preganant sure ada bantal nih untuk duduk kat kerusi..ada yg dalam kereta pun diorg letak bantal jgk..

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Bertuah badan.. =)