Kali Ini My Car Yang Kena Langgar :(





Uwaaaa! Apa punya malang lah kereta zie dalam minggu ini. Kalau on hari isnin, Zie yg langgar kereta org (click SINI utk baca entry) Then pagi ni plak, org lain plak yg langgar keta zie kat parking lot.

...kejadian juga happened kat tempat parking di tempat kerja zie :(











...ianya calarkan my car's front bumper :( Kalau aritu side body yg kemek. kali ini, front bumper plak yg calar :( Uwaaaa. Beso ler gak calar tu...tp tak kemek la. Just calar je. Amoi tu kata dia nk reversed parking. Alih² kena my car. Amoi tu keja sama area tempat opis zie

Zie dh consult husband, husband kata...biar je la. Nanti weols repair sekali dgn yg kemek tu. So zie lepas that amoi tanpa sebarang ganti rugi :) Hehe... biar lah. Lagi pun husband b4 ni mmg plan nak tukar sport bumper.

Errrmmm...nampaknya kena mandi bunga lerrr keta zie lepas ni. HEHE :D



P/S:
Actually amoi tu fikir, the one yg kemek
tu dia yg langgar gak. Tp zie jujur, zie
kata yg kemek tu bukan dia yg langgar. Dia
hanya langgar bumper. Psstt...if zie iyer
kan gak, mesti dia yg then pay semua repair,
kan..hehe. But im not like that la, tak baik
ambil kesempatan. Better be honest. Lagi²
time bulan puasa ni ^_^










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

14 comments:

asha said...

sabar2..yalah adat berketa.hehehe...benda sik dpt dielak.huhuhu

Riena Haiqal said...

alamak.. kena mandi bunga la keta Zie ni.. dah dua kali terlanggar dalam mgu ni... adui..

Miss Volvo said...

bagus2 jujur dpt pahala :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sabar la zie.. tu zie tahu sape yg calarkan... mcm kete kita tibe2 je ada calar sana sini. tah makhluk Allah yg mana la punye keje. Lagi sakit hati.

Zura said...

tiba masa zie plak lepaskan amoi tue..ari tue owner kete tue lepaskan zie...kete kalau xbercalar bkn lah kete namanye...hehehe

SYANI said...

Akak pun selalu kena camtu. Cam ada karma pulak. Lepas ni hati2 ye..

cik yuyu said...

huhuh yuyu pon pernah jugak terlanggar kete org. kemek sikit dengan no flat patah sikit.. sampai sekarang tak repair2..

nur anis said...

sabar kak..dugaan pose tu....

ct cheery said...

alahai,sabar jer lah zie

ArELeEz said...

karma kot.. he3.. sabor, ek! dugaan tuu..

Dila Abdullah said...

waaaahhh, betul2 'duit raya' ni keta zie minta... heheheeee.... sabar je la...

C i k R e n e x said...

Sy pun kena langgar sis hari selasa,kat car park .habis kemek bhgn depan kete.yang pling geram org tu cbut lagi jek. Sabar je la...:'(

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Tak pe zie...insya-allah, kebaikan dalam memaafkan org sure nnt zie dapat...sofia salute kat zie..senang maafkan orang... =)

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Bagus, seorang yang honest.. Thumbs up dear! ^_^