Kasut Raya Beli Sudah :) Thanks, Hubby!



Hari sabtu lepas, zie and husband gi shopping :) Weols ke The Spring shopping mall. Lama kooo zie and husband tak merayap ke situ...huhu. Bila tgk sales sana sini, terus zie gtaw kat husband yg zie nk belikan kasut raya je la dulu.

...Tak nak tunggu bonus masuk baru beli. So husband layankan aje la. Pssttt...the best part if kau bershopping dgn husband ----- U DON'T HAVE TO PAY...hoho. Husband baik hati bayarkan utk zie :D









Tadaaa!!! Leopard printed flat sandal menjadi pilih Zie ^_- Psssttt...meleleh koo air liur zie tgk design high heels yg superb²...tp itu la, tak leh guna heels lagi. Lepas beranak pun belum tentu dpt guna heels gak...uwaaa! hehehe...tu dia, drama :D

Pape pun, thanks sayang for buying me kasut raya :) Errr...tak nyempat koo tunggu raya. Keesokkan hari terus pakai...miahahahaha. Tak tahan aku tgk barang baru ^_^ Ngeeee...








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

8 comments:

Dila Abdullah said...

confirm la lepas beranak tak leh pakai... nak dukung anak lagi.. ada gak terpelecot nanti kang masa nak mendukung anak... peh, nauzubillah...

Saya Disini said...

cntik

Riena Haiqal said...

canriknya kasut Zie...
saya pun sekarang terpaksa lupakan nak ber high heels dah, raya pun terpaksa pakai wedges atau flat sandal jer.. hhuuhuhuu

Herma Julianny said...

wiwit...
ala2 leopard ek?;)

eVa said...

aie kck juak sandal ktk pilih.. mek lom gik aie.. mek da ngga p 2-3 nak beli.. huhu tp takut juak mun abis lak.. huhuh.. tp ngga ktk dah beli mesti mok beli juak eyh hahaaha

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

hehehehe...sofia pun ada beli sikit2 brg2 untuk raya..yg mana beli online sofia tak pos kan ke alamat putrajaya tp alamat kat kg..biar tunggu raya baru guna..kalau tak memang selamatlah..tak sempat raya punye

regards,
Unsmiley

ct cheery said...

urmm...kita blum beli lagi kasut raya. tu lah klu beli awal mesti nak melaram awal,xsempat nak raya kau.

Misz Mieza said...

Lawa! Simple jer.. Nice! Like3! ^_~