Kembali Bekerja Sudah... Huhu



Salam and morning, uols! Hari ini zie dh start kerja dah. Uwaaaaaaa :( Mood sgttt sgttt ke laut koooo nak buat kerja. Mata asyik nak tertutup je ni haaa...adoiiyaiii :( sgtt sgtt malas kooo mak noks...hehe.

...still in raya mood ni sebenarnya, hiksss ^_^ Balik kerja karang, nak gi rumah terbuka abang suami :) Nak makan bykkkk bykkk....lalalala. Mana tak gemuk :P Tp bkn zie yg makan taw sebenarnya.

Baby zie dlm perut ni haa yg makan. HAHAHA...lalalala :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
AMY AMEERA MAKE-UP
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

8 comments:

mama maman aka yana said...

sama la kita.. sob sob sob...

Mr feckry said...

selamat hari raya , gua pun kena keja hari ni

Misz Mieza said...

Dah start keje da.. Sabo jela.. MM ari ni baru boleh duk umah kemas2 apa yang patut, basuh kain baju, kemas dapur yang macam tongkang pecah tu ha.. Maklumla, ari 1st raya pepagi buta terus ke rumah FIL.. Tinggal gitu je rumah berselerak.. So, ari ni ingat tak nak ke mana2 dah.. Nak duk rehat kat umah je..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

sofia mule kerja esok..memang xde mood nk keje...rs xpuas rehat je nih...hehehe...

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sian zie dh kne keje...ym cuti lg nieh, ambik 3 hari extra,smbg ngan weekend skli, maunyer tak almost 9 days cuti, sakan nooo...huhuu

eza miza said...

salam perkenalan..
Sgt best bca entri2 zie..
Xsabar tggu baby kuar..
Msti mcm mommy dia kan.hehe

Myra Jay said...

Bila start keje setelah bercuti panjang memang kemalasan melanda ;)

Selamat bekerja untuk semua yang bekerja ;D

Riena Haiqal said...

alahai tak perla.. nanti dalam pantang leh cuti habis2an..