Kena Siapkan Semua Kerja Before Cuti Bersalin



Busyyyyyy mode is ON skrg. My manager awal² dah suroh zie settlekan semua paperworks sebelum start cuti bersalin...hehehe. Yelah ye lah...w/pun dah ada 2 pekerja yg akan take over tugasan zie nanti...but still manager zie nak zie selesai mana yg sempat.

...ye la, zie pun tak nak dorg kelam kabut buat my kerja nnti coz paperworks zie mmg sgt susah. Dorg still new, for sure cannot master my paperworks dlm masa yg singkat je.








This one, zie kena photocopy 1,000 pcs taw. Seriously, sakit kaki aku berdiri. Nasib baik keesokkan harinya ada pekerja sementara yg baru masok kerja. Terus manager zie suroh zie lanting kat dia this kerja...hurayyyy!

...takde ler sakit lagi kaki. hehehe :D






Utk raya card plak...yup, this one siap sudah ^_^ Luckily kad raya utk customers tak berapa banyak utk dia buat utk tahun ini...heee heee. So now, nak buat accounts for 3 companies plak :)

...chaiyok! chiayok! semangat berkerja is ON ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

7 comments:

My Life's Journey said...

Chayok2!!! yunk!!!

Riena Haiqal said...

selamat bekerja Zie... (^_^) chaiyok chaiyok...

AzuraFazil DIN said...

selamat bekerja ...


** salam kenalan ..

Misz Mieza said...

Gambate! ^__^

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

mcm ym gak nieh..tgh chaiyok2 buat keje sblm cuti raya...hehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Yer arr...setle kan mana yg boleh kene juga make sure pekerja baru tuh follow up apa yang zie buat..buatnya terbersalin awal..at least diorang tahu point mana diorg patut mula..hehehe..

sofia tak de kad raya..last kad raya sofia adalah waktu suami sofia ada..bila suami sofia ada..die memang semangat bab kad2 nih even ade yg canggih skg...

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

buat kerja sampai bukak jam... sibok sangat tu...