Kerepek Pisang Cheese... Nang Nyaman!



Hehe...tetiba keluar bahasa sarawak kooo :P Nang Nyaman tu means, memang sedap ^_- winks. Kerepek pisang cheese ni makcik zie yg buatkan. Zie love buying her kerepek pisang ni. Siap tolong dia jual lg ke opis...hehe.

Tapi zie tak ambil commission ar. Pity dia...single mom maa. Tak sampai hati nk bercommission bagai. Just tolong dia jual je :) Siap nk order...gtaw ea. RM2 je sebungkus +__+








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Zie Madini's Teritory Copyright©

13 comments:

nur anis said...

wahh..cam sedap je...tak pernah jumpa lagi ni..

Najwa H. said...

Kak zieeee, mokkkkk!!!! :D

nur amalina athman said...

mcm sedap je ni..

Riena Haiqal said...

wow sedapnya.. Zie boleh order tak? memang kesukaan ni. (^_^)

ct cheery said...

oitt!!!zie puasa ke tak ni?..haha

Lulu Caldina said...

ct cheery @ zie tak puasalah.. kan dia tak tahan.. nak nak.. nantilah lepas raya eh zie, kang tak terpos lak zie nanti ;)

Zie Madini said...

@NAJWA
-- Mok ka? kenak gi umah mek. coz aunty mek diam kat area umah mek jak. hehehehe


@RIENA
-- boleh order. tp tak tahu camne cara postage dia nnti. takut pecah lak kang kerepek tu...hehehe.

tp if riena nak...boleh lah zie suroh aunty zie runding camne :D


@CT CHERRY
-- hehe. zie tak puasa yunk. coz ada gastric and dan dan lg zie ni sarat bulan dan anak keeps on mogok nk makan...kesian plak. hehe. lg pun gastric zie mmg tahap kritikal time pregnant ni

Psstt..actually picture ni taken time malam after org berbuka. tgh editing photos utk blog :D


@LULU
-- hehe. rajin tolong zie jwp on behalf ek. hehehe. nak gak ea. boleh aje order. tp if lepas raya...takut zie plak yg tak leh nk suroh aunty arrange utk posting. coz takut dah beranak time tu. hahaha

Riena Haiqal said...

nak nak... kalau boleh postage ke labuan ni, nanti nak beli lebih sikit la kan. jadi tak alang2 jer nak hantar sikit.. (^_^)
pecah pun tak per la bukan orang lain yang nak makan. saya dan family jer.. janji masuk mulut.. hehehehehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Aaaaaaaaaaaaaa!!!!! sofia nk kerepek pisang..serious waktu bulan puasa kali nih kan...asyik la duk cari grg pisang ke kerepek2 kat area bazar tp susahnya la aiiii nk jumpa....utk raya mmg la ade..tp orang tuh akan siapkan ngam2 sehari sebelum sofia balik kg beraya...aishhhhh lama terpendam rs teringin nih...

regards,
Unsmiley

Myra Jay said...

Wahhh ada cheese ke..?

Sedapnya :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiksss...seriousss terliorr niehh...adeh...kalau la dekat2 nak je order ngan Zie..hehehe

Wahidah said...

pos ke saudi 10 bungkus bole..:P

CHU MAJORFLAVA said...

nang nyaman..mek ada coba juak