Kereta Ku Bukan NOTICE BOARD!!!! Grrr...



Seriously...paling benci bila setiap hari balik kerja, kompommmm lah akan tgk card² cam gnie yg iklankan ttg personal loan. SETIAP HARI koooo ada je, huh! cuma berlainan jenis kad pengiklanan la. Apa???...ingat kereta aku noticed board ke? Tangan kan jugak ar nnti...hehe :P

...kekadang sampai melekat kertas tu kat cermin kereta dan meninggalkan kesan pd cermin. Terpaksa gagah cucikan. Dahlah zie ni jenis yg pemalas nk cuci keta. Selalu je kena sound dgn husband tanya kenapa itu ini kotor tp zie tak cucikan...haiiiyooo









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

nur anis said...

saya pun tak suka macam tu...nasib baik jarang kena..

Dila Abdullah said...

name card jarang lak dila dapat bertempek kat keta.. lau flyers banyak kali la.. ringan je kaki ni lau tau sapa yer kerja...

ahmad zikron said...

dh jadi kebiasaan dh skrg..

Riena Haiqal said...

ish memang menyampah la kalau kena benda macam ni.. kadang2 boleh buat kotor jer sebab terlalu banyak card macam ni... dorang suka2 hati jer letak kat keta orng.. tak suka la..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

memang selalu dpt bnda2 mcm tu.. tak suka betul

Herma Julianny said...

eee....
sukati je cdaknya ngkah kad di keta org..
mun terserempak dgn daknya, apa ndak ka yg ktk polah??=D

FiZ said...

tak suka jugak...bila nampak, panas je hati kan.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

mmg pun!! semak kan! kalau kt tmpt sofia bukan kete je..kat celah2 pintu umah pun selalu ade..aihhhh..bile terbang2 sofia dh rs mcm penuh sampah floor umah sofia tuh

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Memang sakit ati ngan spesies2 orang cenggini.. Kalau betul nak suh orang wat loan, gunalah pendekatan yang elok sikit.. Ni keje nak cari jalan mudah jer.. Dengan kata lain, pemalas..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tu la kn..rajin noo lekat sana sini, haishhh...klu kat shopping mall tmpt ym keje, kitorang dah arahkn security officer utk halang sapa2 yg sebok je letak flyers segala kat kete2 customers...rimas kn?huhu