Lama Tak Makan Nih Taw :D





Big Apple donut ni, husband zie yg dok ngidam. Zie lak tumpang sekaki makan. HAHA. Bila husband yg mengidam nak makan sesuatu, sure zie akan ikhtiar utk dptkan. Kata org, bila isteri mengandung...

...husband pun akan turut rasa mengidam gak and mesti di tunaikan apa yg nk di telan tu. Kalau tidak..kang meliur liur je anak bila lahir nanti. Kata org tua tua la.... Wallahhua'alam, hehe :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

9 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

A'aa..pnh dgr..ayh sofia pulak ms mak sofia pregnant, die yg kene muntah2 loya2..mak sofia yg steady jer...hehehe

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

wow big apple tu... kalau kat labuan ne memang takkan ada la..terpaksa g kk. (^_^)
betul tu Zie.. macam anak saya meliur2 jer. padahal kitorang dah bg dia rasa apa yang tak sempat saya makan dulu.. tp masih juga..

Herma Julianny said...

bila ktk pg spring tok kak??
marek kmk pg spring juak..=p
mun mek org nak,
akan ada tanda lahir si baby sb keingingan si ibu/ si bapa tak ditunaikan..
hehehe...

Dila Abdullah said...

waaahhhh, my fav... tapi hubby tak bagi makan lagi... takut makin kembang... sedih... kecur tengok big apple zie ni...

ct cheery said...

sukew donat jugak..nyum2x..

SYANI said...

Selagi tak beranak, makan je la Zie... nanti dah bersalin banyak benda kena pantang pulak.

Zura said...

a'ahlah..akak pun dh lama xmakan...

cik yuyu said...

hahaha nasib baik tak mual2 or muntah si suami tu ye..

ArELeEz said...

nk mengidam gaklah! ha3..