Langgar Bontot Kereta Orang :( What A Bad Morning....



Uwaaaa!!! Kemek giler tepi keta zie arr uolsss. Seperti yg uols sedia maklum...zie ni kan bodoh part parking. Sudahnya...terlanggar bontot keta org time nk parking keta kat tempat kerja zie :( Uwaaaaa!!!

Amoi tu kerja sebelah opis je, dia drive hilux 4-wheels. Nasib baik bontot dia calar sikit je, So dia kata takpe, dia settle sendiri...fuhhh, lega. But mine plak, uwaaaaa! Teruk kemek :( 30 minit lepas peristiwa tu, baru aku nangis koooo...hahaha.

...nangis sebab takut husband marah :( Tp bila zie dh gtaw dia, tak ko dia marah. Cuma bebel kejap je. Pagi ni kan, sgttt sgtt malang bagi zie. Duitttt lg nk repair :( Uwaaaaaaa!!!











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
AMY AMEERA MAKE-UP
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

15 comments:

ucupiza said...

nasib baik sis zie takde pape..baik betul amoi tu..kalo orang lain tak tahu lah kan..cepat2 nak claim la..

Amieynna said...

alahai..
xpe zie..
ada hikmah tu.. mungkin lepas ni zie lebih mahir parking..
practise make perfect..

Hidayah Bach said...

yang penting tak berlaku kemalangan jiwa.
kereta boleh repair..
Alhamdulillah zie tak apa2..
sabar ye..

Ima Salsuzaima said...

aduh kak zie.kenak sampey cam ya. nasib ktk sik apa2..hati2 oh kak.tekejut kmk baca tajuk ktk.

M@M@ SH@RIDZ said...

samalah kita sebab x mahir bab parking2 ni....

so, zie kenalah lebih berhati2 lepas ni, harap bersabar

http://memoriessharidz.blogspot.com

Aleeya (Yaya) said...

kena repair balik..makan duit lagik..adehhh, it's okay zie..next time parking leklok tau hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sian Zie....dugaan.Sabar ye, dear...

Dila Abdullah said...

mmg nak kena repair cepat.. nanti makan dlm lama2 dia leh berkarat... tak per, belajar dari kesilapan... lepas ni confirm tak kena lagi...

Riena Haiqal said...

alamak.. sabar2 yer zie.. yang penting Zie takder apa2 kan.. syukur alhamdulillah...

eVa said...

aie sayanggggg dearrr.. tedah lok ktk.. xpa2.. take it easy k.. jgn stress ya. bby penting gik ngn ktk k..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ati2 zie lain kali..sofia yakin husband zie marah bukan sebab kereta tapi sebab keselamatan zie n baby...

regards,
Unsmiley

ct cheery said...

xpe zie,husband bayar haha

Zura said...

cacat dah persona tue..nk ketuk makan ratus tue...

Myra Jay said...

Frust kan kereta kesayangan tercalar...
Sabo ek...
Dugaan bulan posa ;D

Misz Mieza said...

Alahai, terbang plak fulus nak repair.. sabo jelah Zie.. Dugaan bulan Ramadhan..