Masa Untuk "Mandi" Ek, Kereta :D



Last week, seperti biasa koo uols...bila husband in town, kompom dia yg rajin bawa my car ke tempat cuci. Kalau zie...sumpah, MALAS. Malas nak menunggu sebenarnya. Hehehehe. Bukan kau tak tahu if tunggu keta siap di cuci, ambil masa setengah jam.

...itu pun if kereta tak byk. If byk, menjawap ler kau jd pak pacak kat situ tunggu berjam-jam...huhu. Tu yg mim alif lam sin tu ^_^ Ngeee...






Pssstttt...bosan nunggu. Zie camwhoring so that tak terasa lama :P Hehehe...






Husband plak...baca newspaper. Dia ni mmg rajin baca newspaper. Kalau zie....MALAS oiiii. Newspaper kat office, juta kali boss passed kat zie suroh baca. Tp haram kooo aku nk baca :D Alasan, BUSY!....hahaha :D

Berbalik pd keta, belah tgh hari baruuuuuuu je cuci. Tak lama pastu, adalah dlm 3 or 4 jam lepas tu, hujan lebat koooooo uols. Terus kotor balik keta. Haaa...tu lah reason why zie mls bawa keta gi cuci.

Membazir RM10 jer...hahaha. Dasar kedekut weh! :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

13 comments:

ct cheery said...

haha...zie ni mesti jenis yang pandai naik/drive jer kan??.

laskar pelangi said...

Hihi ;)
Kita pun cam malas malas jugak baca paper.hik3

nur anis said...

saya pun baru je cucui kereta..selepas dalam 5 bulan tak bercuci..haha

Herma Julianny said...

haha..
yalah tek...
bukan main berkilat gk pas cuci..
sejam dua pas ya, ujan pula~ ~

Cik Anis said...

hehehhe..same la kite malas nk cuci kereta. hehehe tapi kalau ada yang cucikan cik anis suke.. ngeee ~

cik yuyu said...

waaa kereta kita sama lah!! boleh jadi club..

~AmyLiana86~ said...

sama dgn amy..biasa hubby yg g antar kete ke car wash..hehe

cik chinta said...

da sbln lebih x basuh kte ni. kalah lori tanah dia nye kotor. ha8

Jenn Syafiqa said...

salam ramadhan sis =)

jarang mek nemu org mix iban + malay. anyway, moga bahagia smpei syurga ngn husband

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

lelaki mmg sukaaa baca suratkhabar...hehehe...YM pun malass...haha..

Riena Haiqal said...

bukan kedekut tu sebenarnya, sayang jer cucikan kalau tak lama lepas tu hujan juga.. kotor juga keta jadinya...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Samalah..sofia pun dulu masa suami ada..mmg die tukang antar basuh..tak pun bile rajin sure die basuh..sofia jgn arap..sangat malas...hehehe

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

MM pun pemalas nak baca2 paper nih.. Kalau rajin pun part hiburan jer.. Kahkahkah!