Maybe Akan Menjadi Pregnancy Check Up yang Terakhir



Hari ni zie half day bekerja ea uols. Petang nnti, jam 1:30pm akan ke klinik ni utk pregnanc check up. Apa yg bestnya, kali ini...pun akan di temani husband lagi, yippie! Tak yah zie nk drive bagai utk hari ni...hiksss :D

...oh ye, maybe kali ini akan menjadi pregnancy check up zie yg terakhir kot. Sebab skrg ni, bila-bila masa je zie akan bersalin taw :) Tgh "tunggu hari" bak kata org tua...hehehe.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

13 comments:

Misz Mieza said...

Jalan leklok.. =)

Zaidalifah Hussin said...

Salam,
Moga dipermudahkan..selamat Bersalin.
INSYA'ALLAH :)

Cik Anis said...

semoge selamat semuanye. Insyaallah :)

atty's said...

semoga dipermudahkan segalanya ..
dan tak lupa juga, happy belated besday utk zie..semoga senantiasa happy bersama family tercinta.amin..

~AmyLiana86~ said...

semoga semuanya ok yer zie..

Dila Abdullah said...

semoga selamat semuanye...

maszull said...

assalamualaikum zie....bila due nyer..?semoga akan mendapat anak yg comel nanti yer...:)

p/s anak mama bulan jangka bln 9 tapibila check-up yg last hari tu doktor pun ckp akan bersalin awal dr due nyer...:)

annapeje said...

selamat bersalin zie moga dapat baby yg comel mcm zie :D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Wahhh..tak lama lagi akan bercuti pjg la zie yer...tp blog jgn la cuti update ea..

sofia doakan zie n baby selamat.. =))

regards,
Unsmiley

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Semoga dieprmudahkan... tak sbr nak tngk bby zie :)

Zie Madini said...

MASZULL
-- mula-mula zie di jangka bersalin (due date) pd awal bulan 9 iaitu 5.9.12. tp bila last scan aritu...sekali tgk, zie nyer due date will be selepas raya which is 30.8.12.

tp doktor dok pesan zie skrg tgh counting days coz takut akan di jangka bersalin seminggu awal dari tarikh due tu...hehe

Riena Haiqal said...

semoga semuanya selamat dan dipermudahkan... (^_^)

MYRAspberry said...

Semoga dipermudahkan jalan untuk zie bersalin nnt.