Nak Minum Air Kelapa Dari Buah Kelapa Itu Sendiri :D



Akhirnya, smlm jumpa gak dgn penjual gerai kat tepi jalan yg jual air kelapa yg still buah kelapa. Kebanyakkannya semua air yg sudah ready utk di letakkan ke dlm cup/bungkus. Zie ni haa...ngidam yg mengada-ngada. Nak minum air kelapa yg terus dari buah dia mcm dlm gamba tu haa...

..org pregnant ni mcm-mcm ek? Padahal sama je rasa air kelapa yg sudah ready tu. Tp idak kooo...nk gak yg begini begini, haishhhh. Sabo je la :D








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Zie Madini's Teritory Copyright©

7 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

hehe..tak pe..biasalah tuh org kata pembawa budak.. =)

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

teringin gak nak minum air kelapa dari buah kelapa tu juga tapi mentua dah pesan, awal2 kandungan ni tak boleh dulu.. terpaksa la tahan jer..

Diari Hati Si Pari-Pari said...

sama la kite..sy masa pregnant dulu pun camtu..mengidam nak minum air kelapa dalam buah tu jugak..memang elok minum air kelapa dah hujung2 ni..nanti baby keluar bersih je kepala dia..tak de kerak2..

Dila Abdullah said...

dila pon planning nak minum air kelapa.. bukan sebab ngidam... tapi petua.. kena minum lau da nak dekat2 bersalin.. coz nanti baby kuar bersih je... air kelapa kan tajam.. that's why tak elok minum time awal mengandung.. lau zie, da boleh sangat start minum..

Ardini Humaira said...

aku pon sama mengada nak yang freshh.. menimbun stok kat dapo aku haha

shafiqabdshukor said...

biasa... yg x bawak anak pon mesti teringin..
lagi2 bulan puasa ni.. hehehehe

Misz Mieza said...

Alamak! Terliur plak tengok.. Tetiba rasa cam teringin plak air kelapa dari buah kelapa cani.. Gulpp!