Niat Nak Jadikan Ala² "Bantal Busuk" Untuk Baby Zie Nanti...Tapi....



Cute kan this White Bunny kan uols? Putih suci gitu warna dia...hehe. Actually zie beli benda alah ni utk di jadikan peneman baby zie nanti bila dia tido. Ala² jadikan ianya bantal busuk dia la...baru nampak cute gitu. Hehe :P

Tapi...bila sampai rumah, husband belek² then dia ternampak ini...











Kau tgk panah merah tu, uols...hancur berkecai harapan zie utk jadikan this cute white bunny "bantal busuk" baby zie nanti :( Rupanya white bunny ni tak suitable for baby yg berumur 0-3 ke bawah...huhu :(

...baru nak imagine bby zie tido di samping white bunny ni taw. Alahaiii...takpe la :D






Since tak dpt jadikan ia "bantal busuk" baby, zie gantungkan aje la kat dlm keta. Hehehe. Sgt suka dgn this white bunny taw. Sgt comel...hehehe











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

~AmyLiana86~ said...

cutenyer..

My Life's Journey said...

cayanggggggggggggggggggg ..lamak c jenguk mak buyong tok eh ..

comel patung ya yunk ..cpa dear ..lak kitak carik agik yang lain ..kali tok mesti ktk check mena2 (^_^)

nur anis said...

nanti baby dah 4 bulan, boleh bagi..:)

Munirah Abd said...

errrr zie.. bunnie mcm ni yg badan dia kain jenis ni mun buat lap tangan kat dapur. huhuh :D. tapi mmg comell.. mun punya warna pinkooo :D

cik chinta said...

untung dpt somi yg prihatin tau (:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

a'ah la zie...comel naaa....tinge bunny tuh...alolo

Riena Haiqal said...

mEmang patung2 macam ni tak sesuai sangat utk kanak2.. tu sebab masa haiqal kecil saya tak biasakan dia dengan patung2 utk dijadikan bantal busuk dia. saya lebih suka belikan dia bantal2..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

zie..kena hati2 juga nnt bile pilih brg mainan..sofia ingat penah dulu ada iklan pasal bahan yg digunakan untuk buat brg mainan budak2 nih..ada yang ada bahan kimia bahaya untuk kanak2 taw..

regards,
Unsmiley

Myra Jay said...

Mmg comel, nak 1 boleh??heheee

Nak gantung kat kereta jugak :)

Misz Mieza said...

Comel giler! Mana plak la Zie jumpa white bunny ni yunk? Macam2 ko jumpa benda2 cute ekk.. =)