Part 1 ---- Berbuka Puasa Dengan Emak & Emak Mentua @ Top Spot Seafood



Pada hari sabtu lepas, awal kooo Zie dan husband booked our mothers (means adik beradik yg lain tak leh bawa dorg kuar berbuka dulu la. its our turn! hehe) utk berbuka puasa bersama-sama kat restaurant :)

...ni time zie and husband on the way nak fetch emak husband which is my mother-in-law ler ^_^







Sambil tungga emak mentua zie get ready, apa lg...snap sana, snap sini ler jawapnya :P Hehehe






Emak zie bergambar bersama-sama dgn nenek husband zie :)






Ni time dah sampai dah kat Top Spot Seafood :) Ceaaa...laki aku bergamba. Hehehe.






Mak ai aku weh...hahahaha. Mak buyung nah dah skrg koooo...lalalala. Honestly, zie suka kelihatan gemuk cam ginie taw. Ini baru dinamakan MENGANDUNG, betul tak? Hehehe. Bukan selalu berat sampai cecah 71kg, ape. Hehehe ^_-

...alaaa, lepas bersalin nnti...diet ler. Apa susah ^_^ Ngeee






Weols pilih ABC Seafood restaurant ni. Sebab makanan dorg sedap sedap taw berbanding dgn restaurant lain kat tempat tu. Ermm...don't worry ea. Ianya di jamin HALAL w/pun signboard tu ada tertulis tulisan cina.

...memang HALAL. Ramai muslim/malay peoples makan kat sini :)









Since weols sampai sana jam baru 5:30pm, so weols kena reserved table dulu. Bila dah reserved table....kena ler order menu terus. So weols pilih 5 jenis makanan. Yg ni plak, husband tgh pilih ikan mana yg hendak di makan :D

...lepas tu, weols ke Riverside Parkson shopping mall utk sambung beli barangan baby :) Entry ttg berbuka puasa ni, zie sambungkan in next entry ea...hehe. Photos terlampau banyak ^_-

Sooo...bersambung in next entry!











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

7 comments:

Zaidalifah Hussin said...

SALAM..
NAMPAK SEGAR IKAN2 KAT SITU :)

Noli@Ibu Wafa said...

semangatnye zie..hehe..xpe nnt leh kurus balik..selamat hari raya ;)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

bestnyerr!mkn seafood puas2. Nmpk freshhhh.jeles taw...hehehe

Dkna Abza said...

dah nampak macam nak bersalin dah tu..perot dah besar sangat :)

aniqbukhary said...

Untungla dapat berbuka bersama keluarga.. mcm saya nie.. berbuka kat asrama je la...

Riena Haiqal said...

alahai... comelnya perut Zie.. (^_^)
terasa meriah kan kalau dapat berbuka puasa satu family..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Kalau bab2 mknn seafood nih, sofia mmg suka pilih chinese restaurant..cara masakan diorang yg sofia suka..tp pastilah kene crik yg Halal kan..hehe..skg pn dh byk chinese restaurant yg ade Halal

regards,
Unsmiley