Part 2 ---- Berbuka Puasa Dengan Emak & Emak Mentua @ Top Spot Seafood


**Sambungan entry --- INI**




Bila dah hampir nak masuk waktu berbuka puasa, weols terus pecut balik ke Top Spot Seafood. Terus cari our table number. There u go... tertulis beso beso nama Zie ^_^ Yup...Hazizah is my real name. Zie is on nick name sahaja ^_- winkss







Sudah siap terhidang 1 daripada 5 jenis makanan yg di order ^_-





Sambil tunggu waktu berbuka ni, ramai nah koooo kawan-kawan emak zie turut makan kat sini. Dok terlambai sana, terlambai sini je emak aku kau! Hahaha. Famous nah...kalah anak dia yg blogger ni...lalalala :P

...tp hanya dgn 2 org kawan emak yg ini je, dorg request nk snap picture. Hehe. Apa lagi...tertayang ler kau dlm blog ku...kehkehkeh :D






Haippp, suami ku! Awat buat muka ala-ala moodyweh. Aiyoooo...cuba lerrr senyummmmmmm. Manis apa muka kalau senyum. Hehehe. Husband zie ni kan, if dia segan nk bergambar...

...kompom kooo dia akan bagi muka gnie gnie. Aiyooooo...hehe :D






My beautiful mother-in-law :) Sgt sgtttt bersyukur zie memiliki ibu mentua spt dia taw uols. Terima zie apa ada nya ^_^ Saaaayangggg emak ketat-ketat! Hehehe.

...BTW, meh meleleh liur tgk makanan weols ek :D











Ikan bawal hitam masak sweet and sour. Ermm...actually yg weols order adalah masak sambal :( Takpe la...since dh terhidang, makan je la. Namo cerewet...hehe






Sea cucumber soup :) Nih my favorite dish ni. Setiap kali ke top spot, kompom zie akan order this soup. Love it sooooo much!





Sayur midin belacan. Juga salah satu menu yg MUST ORDER setiap kali zie ke sini gak. Hehehehe.







Butter prawn yg sgtttt yummy! hehehe...but for me, yummy lagi butter prawn yg husband masa for my birthday aritu...aharks! lalalala :D Actually ada 5 jenis makanan...yg 1 lg tu adalah mix vege. Tp tak sempat nk snap gambar coz mix vege tu sampai terlampau lewat arr.

...Tgn dah kotor dgn makanan, tu yg tak dpt nk snap. huhu.







Bila tgk balik makanan ni suma...terasa nak makan lg weh! hahaha. Tp tak leh setiap minggu arr makan kat sini. Sekali "duduk" tu je dah main ratus ratus bill dia. Tu yg tak dpt setiap minggu.

...ada kang bankrupt kang..hehe :D Sekali sekala takpe :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

8 comments:

Riena Haiqal said...

hehehehehe.. femes tu mak Zie.. kalah Zie.. (^_^)
wah makanan tu semua sedap la..

nur anis said...

waa..sedapnya nampak...:)

Dila Abdullah said...

waahhhh, sedap yer... dila gan hubby lom kesempatan lg nak buka kat luar... buzy memanjang.. jelez ok...

atty's said...

terliur nengok menu yg shedap2 :)

Misz Mieza said...

Mak ai! Boleh tahan gak mahal ye.. Makan camtu pun dah beratus2.. Haiyak! Fengsang terus den.. -_-

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Best dpt mkn ramai2 cmnih kan...soup cucumber tu mcm soup shark fin..nmpk mmg sungguh mengeliurkan...

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

dila pon suka sea cucumber tu gak... kat sini susah la nak cari kedai halal yang jual sea cucumber ni... dapat rasa pon lau boss wat dinner kat hotel / restoran yang mahal2 n halal..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sea cucumber soup...adehhh, rindunya nk mkn....:-)