Pregnancy Check Up Kali Ini Di Temani Suami... Happy :)



Hehehe...tgk muka laki aku tu, uols. Manis nah senyuman dia tu. Senyuman tu lerrrr yg buatkan zie jatuh cinta pandang pertama dgn dia dulu...lalalalalala. Cewah! Hehe. Erkss...gemuk nah muka aku dlm tu woi :(

...hidung pun nampak semakin kembang... uwaaaa! Sgttt tak sesuai ambil gamba dari posisi kiri koo mak noks.







Haaa...yg ini baru better :P Ambil gambar dari posisi kanan gak yg sesuai gitu ^_^ hehehe. Oh ye, actually time ni weols tgh tunggu klinik bukak sebenarnya. Tu yg camwhoring! hiksss :P






Alololo...muncung nah mulut tu tunggu klinik bukak. Boring tunggu ek, yang? Haaa...gitu ler zie setiap bulan taw. Letih giler tunggu klinik bukak. Rasakan apa yg zie rasa...h0ho.





Bila jam dah nk 1:30pm, baru zie dan husband gi duduk kat depan klinik :) Pssttt...happy taw zie bila husband dpt temankan zie ke klinik. Selalunya dok jeles je tgk yg lain di temani husband dorg.

...biasalah kan uols. Adat long distance marriage, begini la :( Ada hikmah akan ALLAH SWT hadiahkan utk Zie dan suami ke atas long distance marriage ni. Who knows tup tup, dpt good news husband transfer ke kuching..kannn :P












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

12 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

memang best kalau hb temankan.bahagiaaa..:)

Masz Sidek said...

amin... mudah2an...

Riena Haiqal said...

Amin...
bahagia jer muka bila husband temankan g buat check up kan.. (^_^)

ct cheery said...

eh sukewnyer zie yer..hehe

kutoOobambOo / ericoanaci said...

kutoo bila lagi lah yer nk temn kn istri he3... status: bujang

cik chinta said...

waaa...naik sungguh bdn kn zie?

Herma Julianny said...

klinik cney ya kak zie?
montel jak pipi. hehe...
x hal kak zie,
ney tau, lepas melahirkan baby kelak,
laki ktk dipindahkan ke kch..
rezeki anak..;)

Masmira Masri said...

wahh msti sedihkan berjauhan masa pregnan nih xpe2 insyaallah husband dye dpt transfer nnt amin!

Nini Mohd said...

makin sihat zie skrg ni. hehee~
sama la kita. me pun long distance jugak. semoga one day dpt la stay sama2 ngan husband kita, kan. amin... ;)

http://ninimohd.blogspot.com

...:::yaniemora:::... said...

saya pun long distance jugak..hope suatu hari nanti dapat ke klinik dengan suami :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Dulu ms suami sofia ada..benda2 cmni la sofia n suami pikir kan..sbb kitorang pn PJJ jgk..sofia jns nk sntiasa dgn suami..tuh yg suami sofia pun risau bile pregnant..

cpt2 la dilla tuh dpt transfer..serious leceh PJJ nih..

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Sabar jelah menunggu ye dear.. Huhu..